Studio en recording - Schreeven Muziekinstrumenten

Studio en recording

Om zelf muziek te produceren heeft u natuurlijk professioneel studio en recording materiaal nodig. Bij ons vindt u een groot assortiment aan allerlei verschillende studio en recording materialen zoals bijvoorbeeld recorders, microfoons, hoofdtelefoons, software en allerlei accessoires. 

Studio Speakers kopen

Bij Schreeven kunt u allerlei verschillende soorten studio speakers kopen. Zo hebben wij de ADAM T7V ACTIEVE NEARFIELD MONITOR SPEAKER, dit is een speaker waarmee u ongetwijfeld indruk maakt op het publiek. De grote kast herbergt een 7 inch woofer en een 1.9 inch tweeter. Ook bevat het 2 ingebouwde eindversterkers en een XLR en RCA aansluiting. Maar ook als u op zoek bent naar een iets kleinere speaker met een lagere prijs, hebben wij daar een geschikt model voor. De M-AUDIO BX8D3 is een iets kleinere speaker dan de Adam t7v en heeft een frequentierespons van 37 Hz - 22 kHz, dus ook dat is full-range. Als de ruimte akoestisch niet helemaal ideaal is, dan is de switch aan de achterzijde van de speaker een uitkomst, hiermee stelt u de bass-response bij. 

Recorders en microfoons

Naast onze speakers hebben wij natuurlijk ook vele recorders en microfoons in ons aanbod. Voor het maken van Youtube filmpjes is de FOCUSRITE ITRACK POCKET ideaal, dit is namelijk een handig en compact apparaat om eenvoudig video's met een superieure audiokwaliteit vast te leggen via een iPhone. Hiervoor is het apparaat uitgerust met een hoogwaardige stereo microfoon en een gitaar-ingang met ingebouwde versterker simulatie. En om het nog makkelijker te maken voor de gebruikers wordt deze recorder ook nog geleverd met de impact recording app van Focusrite. De gebruiksvriendelijke app maakt opnemen tot kinderspel. Ook hebben wij bij Schreeven veel verschillende soorten microfoons, van condensatormicrofoons en USB microfoons tot aan dynamische en draadloze microfoons. De NUMARK WS-100 DRAADLOZE MICROFOON is een draadloze microfoon met en dubbel antenne systeem en een 24-bit digitaal systeem frequentiebereik van 50 tot 18.000 Hz. Het heeft een bereik van 50 meter en heeft naast helder geluid, ook geen storingen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor statieven en andere accessoires voor de instrumenten.

Studio kabels

In een studio werkt u vaak met veel verschillende instrumenten en met veel elektronische apparatuur. Vrijwel voor ieder apparaat waar u mee werkt heeft u kabels nodig. De kabels zorgen ervoor dat iedere noot of toon goed wordt doorgegeven aan een gekoppeld apparaat. Voor vrijwel alle denkbare audiokabels kunt u bij Schreeven terecht.

Ook wanneer u op zoek bent naar hoofdtelefoons, synthesizers en versterkers kunnen wij u helpen aan de juiste apparatuur.


Bekijk onze studio en recording apparatuur 

Contact

Heeft u vragen over het bestellen van studio en recording materiaal bij Schreeven of de reparatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bereiken per telefoon of mail:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze producten voor Studio & Recording!


Aanbiedingen