Audiokabels - Schreeven Muziekinstrumenten

Audiokabel

Wanneer u één van de analoge audiokabels van Schreeven aansluit op uw geluidsapparatuur ervaart u gegarandeerd een fenomenaal stereogeluid. Schreeven beschikt over een ruim assortiment audiokabels waaronder instrumentenkabels, stroomkabels, microfoonkabels en nog veel meer. Zo vindt u bij Schreeven allerlei soorten kabels om uw eigen studio mee in te richten.

Audio kabel kopen

Bij Schreeven kunt u verschillende soorten audio kabels aanschaffen. Denk hierbij aan professionele microfoonkabels zoals de XLR female microfoonkabel. Deze microfoonkabel is geschikt voor live optredens en wanneer u een opname wilt maken in de studio. Vaak worden microfoonkabels XLR kabels genoemd. Wanneer u op zoek bent naar een microfoonkabel van hoogwaardige kwaliteit, bent u bij Schreeven goed terecht gekomen. Ook zijn deze kabels verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk ons assortiment aan XLR kabels direct en vind verschillende microfoonkabels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Naast de microfoonkabels bieden wij vele andere soorten audiokabels aan. Wilt u een audio kabel kopen en duurt het zoeken hiernaar veel te lang? Dan zorgen wij ervoor dat de zoektocht ophoudt. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een instrumentenkabel hebben wij precies wat u nodig heeft. Van standaard instrumenten kabels tot gitaar kabels, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Een voorbeeld van één van onze standaard instrumenten kabels is de Klotz Prime Standard-pro artist. Deze kabel is niet alleen duurzaam maar ook erg flexibel, zorgt voor een mooi geluid en heeft een goede compressie. Deze kabel is ideaal wanneer u een gitaar wilt aansluiten op uw geluidsapparatuur. Vaak wordt deze audiokabel gebruikt door professionals en is daarom aan te raden. Bekijk voor andere soorten audiokabels ons gehele assortiment en vindt de perfecte audiokabel die bij u past. Denk hierbij ook aan MIDI kabels, speakerkabels, pluggen, digitale kabels en verloopkabels en eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat u uw eigen audio interface op orde kunt maken. Er is voor ieder wat wils! Een audio kabel kopen hoeft niet moeilijk te zijn! 

Bekijk onze audiokabels!

Contact

Heeft u vragen over het bestellen van studio en recording materiaal bij Schreeven of de reparatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bereiken per telefoon of mail:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk onze audiokabels


Aanbiedingen