BLAZERS

 

Bij Schreeven bieden wij een uitgebreide collectie aan blaasinstrumenten en bijbehorende accessoires aan. Deze zijn speelklaar en kunnen uitgetest worden in onze showroom, ook is het mogelijk om direct te bestellen via onze webshop. Ook voor advies, onderhoud en revisie kunt u bij ons terecht, we repareren en herstellen in onze eigen werkplaats....

Bij Schreeven bieden wij een uitgebreide collectie aan blaasinstrumenten en bijbehorende accessoires aan. Deze zijn speelklaar en kunnen uitgetest worden in onze showroom, ook is het mogelijk om direct te bestellen via onze webshop. Ook voor advies, onderhoud en revisie kunt u bij ons terecht, we repareren en herstellen in onze eigen werkplaats.

 

Blaasinstrument kopen

Voor een professioneel muziekinstrument kunt u het beste terecht bij Schreeven. Met meer dan 80 jaar ervaring in de verkoop en reparatie van muziekinstrumenten bieden wij een erg breed assortiment aan veel verschillende soorten blaasinstrumenten. U vindt bij ons houten blaasinstrumenten en koperen blaasinstrumenten. Als u aan een houten blaasinstrument denkt, denkt u waarschijnlijk al meteen aan een blokfluit of een dwarsfluit. De YRS 23 Sopraan is een blokfluit van een redelijk lage prijsklasse. Deze blokfluit is namelijk gemaakt van kunstof, wat hem perfect maakt voor de startende muzikant. Ook heeft de fluit geen onderhoud nodig en is de blokfluit gemakkelijk schoon te spoelen onder de kraan.

 

Yamaha trompet kopen

De trompet is een blaasinstrument die behoort tot de koperblazers. Binnen het assortiment van Schreeven verkopen wij vele soorten trompetten. De YAMAHA YTR-3335 STUDENT TROMPET BB is het eerste model van Yamaha wat ‘reversed leadpipe’ heeft. Deze trompet is geschikt voor de startende speler en zorgt voor een solide en stabiel geluid. De trompet is licht in gewicht waardoor het makkelijk te bespelen is. Bij aanschaf van een nieuw blaasinstrument zit naast 2 jaar garantie ook een gratis service beurt. Binnen een jaar na aanschaf komt u met het instrument terug voor een controle en afstelbeurt, het blaasinstrument wordt dan ook gelijk voor u gereinigd.

 

Het onderhouden van uw trompet

een mooi blaasinstrument heeft natuurlijk ook regelmatig klein onderhoud nodig. Met een beetje kennis is dit zelf vaak goed uit te voeren. Bent u niet bekend met het onderhouden van uw blaasinstrument? Vraag dan bij de eerste keer of uw docent of een medewerker van de winkel met u meekijkt. Naast het olie van bijvoorbeeld de ventielen, is het aan te raden om na het spelen het instrument af te nemen met een daarvoor bedoelde poetsdoek. Ga altijd na of u een gelakt instrument hebt of een verzilverd/ verguld instrument. met goede reinigingsdoekjes zorgt u ervoor dat u uw trompet schoon houdt. Ook voor mondstukken en de reparatie van uw blaasinstrument kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.


Contact

Wilt u graag een Yamaha trompet kopen of heeft u vragen over een van onze andere blaasinstrumenten? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en e-mailadressen te bereiken:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales:

Meer

Subcategorieën

Toont 1 - 12 uit 2634 items

Catalogus

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Maat
Kleur