Schreeven muziekinstrumenten b.v. besteedt met voortdurende zorg en aandacht voor de samenstelling en ontwikkeling van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen.

De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat Schreeven muziekinstrumenten b.v. het recht behoudt om, zonder voorafgaande aankondiging op gelijk welk tijdstip informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen.
Schreeven muziekinstrumenten b.v. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

De volledige website is het exclusieve eigendom van Schreeven muziekinstrumenten b.v. en geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend met uitsluiting van elke verdere commercialisatie of exploitatie onder derden.

De naam 'Schreeven' met logo en alle gerelateerde productnamen is een geregistreerd handelsmerk en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Schreeven muziekinstrumenten b.v.
Ieder geschil met betrekking tot de website van Schreeven muziekinstrumenten b.v. valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Copyright 2014 Schreeven muziekinstrumenten b.v.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking