Hoofdtelefoon - Schreeven Muziekinstrumenten

Hoofdtelefoon

Bent u een muzikant of DJ? Werkt u wel eens in een studio of bent u gewoon een muziekliefhebber? Dan is een hoofdtelefoon een echte must-have! Bij Schreeven Muziekinstrumenten kunt u een kwalitatief zeer goede hoofdtelefoon kopen tegen een scherpe prijs. Deze hoofdtelefoons zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij bieden verschillende topmerken aan, met keuze uit verschillende modellen en verschillende kleuren. Een hoofdtelefoon kopen doet u bij Schreeven Muziekinstrumenten!

Over hoofdtelefoon

Wanneer u besluit om een hoofdtelefoon te kopen, luister je thuis of onderweg ongestoord naar je favoriete muziek. Het gebruiken van hoofdtelefoons is als muzikant of DJ essentieel. Voordat u een keuze maakt om een hoofdtelefoon te kopen is het handig om hier eerst meer informatie over te krijgen. Wanneer en waarvoor u de hoofdtelefoon gebruikt en het draagcomfort zijn belangrijk voor het maken van een keuze. 

On-ear vs over-ear

Wilt u liever de hoofdtelefoon op de oren dragen of over de oren? Wij beschikken namelijk zowel over on-ear hoofdtelefoons als over-ear hoofdtelefoons. Het voordeel van over-ear hoofdtelefoons is dat deze erg comfortabel zitten en je volledig afsluiten van het geluid om je heen. Het nadeel hierbij is dat ze minder geschikt zijn om met u mee te nemen. De on-ear hoofdtelefoons sluiten je niet volledig af van geluid om je heen en zijn geschikter om met u mee te nemen.

Bekabeld vs draadloos

Wilt u liever een bekabelde hoofdtelefoon kopen of een draadloze hoofdtelefoon? De voordelen van een draadloze hoofdtelefoon is dat je beschikt over bewegingsvrijheid. Dit kan bijvoorbeeld bij het sporten erg handig zijn. Het is ook makkelijk om je hoofdtelefoon via Bluetooth en Hifi te laten verbinden. Het nadeel van deze draadloze hoofdtelefoons is dat ze moeten worden opgeladen. Als u een muzikant bent, kunt u beter kiezen voor een bekabelde hoofdtelefoon aangezien u deze niet hoeft op te laden.

Voor DJ's raden we een DJ-koptelefoon aan die degelijk en flexibel is. Je wilt de oorschelpen draaien en kantelen voor de beste positie op je hoofd of in je nek. Een krulsnoer komt ook van pas. Zo heb je voldoende bewegingsvrijheid achter de draaitafels. Dit zorgt dat de kabel niet in de weg hangt!Bekijk onze hoofdtelefoons!

Contact

Wilt u online een hoofdtelefoon kopen? Of wilt u hier liever meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Buiten elektronische drumstellen kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze hoofdtelefoons!