Synthesizer - Schreeven Muziekinstrumenten

Synthesizer 

De synthesizer is een belangrijke uitvinding geweest in de muziekwereld. Zonder dit elektronische muziekinstrument waren de muziekgenres trance, dance, electro, trap, house en noem maar op, nooit ontstaan. Dankzij dit muziekinstrument is het mogelijk om een zeer groot aantal mogelijke klankkleuren te produceren. U kunt bij ons de synthesizer voor een scherpe prijs bestellen op onze webshop. Schreeven Muziekinstrumenten staat bekend om z’n professionaliteit en specialisatie in de verkoop en reparatie van een breed assortiment aan muziekinstrumenten, dus ook de synthesizers. De geschiedenis begint bij Schreeven Muziekinstrumenten B.V. al vanaf 1933. Sindsdien zijn wij gespecialiseerd op het gebied van vele muziekinstrumenten op de markt. U kunt bij ons altijd uw synthesizer online bestellen of even langskomen om uw synthesizer te kopen.

Geschiedenis

Begin jaren zeventig waren de eerste compacte synthesizers op de markt gebracht, die ook nog eens betaalbaar waren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de synthesizers een grote impact hadden op de muziekindustrie. Vanaf toen hebben diverse bands gekozen om de Moog synthesizer te kopen en is de muziekwereld flink veranderd. Bands zoals Pink Floyd en The Beatles hebben deze synthesizer gebruikt. Tegenwoordig zijn er diverse synthesizers voor ieder muziekinstrument of een combinatie ervan. Denk hierbij aan de gitaarsynthesizer, analyse synthesizer en stappen-synthesizer. 

Assortiment

Bij Schreeven Muziekinstrumenten hebben wij een breed aanbod aan diverse synthesizers. Zo kunt u een instap synthesizer kopen voor een zeer scherpe prijs. Neem bijvoorbeeld de Korg Volca Keys, dit is een ideaal elektronisch muziekinstrument om mee te beginnen. De Volca Keys heeft een simpele, krachtige polyfone, een analoge sound engine en een loop sequencer. Of kijkt u eens naar de Akai Force Workstation. Deze workstation laat uw creativiteit vrij. Door middel van de multi-touch display is het mogelijk om de workflow te verbeteren. Met de RGB-kleuren achtergrond kunt u zelf kiezen welke tonen en flows u gebruikt. 

Synthesizer bestellen?

Al onze synthesizers kunt u online bestellen. Ook als het niet op voorraad is, zult u het binnen 7 dagen ontvangen. Als het langer zal duren, houden wij u daarvan op de hoogte. Heeft u een synthesizer gezien die u wellicht wilt bestellen, maar bent u hier nog niet zeker van? Dan kunt u, naast een synthesizer online kopen, ook naar ons winkel gaan in Nijmegen. U kunt het toestel uitproberen en mocht deze niet bevallen onze alternatieven uitproberen.

Bekijk onze synthesizers

Contact 

Wilt u meer weten over de synthesizer, voordat u het zult bestellen? Dan kunt u gerust contact op nemen met ons. Naast dit elektronische muziekinstrument kunt u bij Schreeven Muziekinstrumenten ook langskomen voor instrumenten als DJ-gear, keyboards, piano’s, cello’s, drumstellen en nog veel meer diverse drum-, blaas- of strijkinstrumenten.

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u.

Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

● 024-3222129

● info@schreeven.nl

Voor reparatie aan uw instrument:

● 024-3220068

● brass@schreeven.nl

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze synthesizers!


Aanbiedingen