Gitaarversterker - Schreeven Muziekinstrumenten

Gitaarversterker kopen

Wilt u een gitaarversterker kopen? Dan bent u bij Schreeven Muziekinstrumenten aan het juiste adres. Een gitaarversterker is natuurlijk niet te missen wanneer u beschikt over een elektrische gitaar, basgitaar of akoestische gitaar. De gitaarversterker zorgt ervoor dat het volume van de gitaar wordt versterkt.
Ook moet u er natuurlijk rekening mee houden waarvoor u de versterker gaat gebruiken. Wanneer u er gebruik van wilt maken in kleinere ruimtes, is de kleinere gitaarversterker een goede keuze. Het volume van deze versterkers is minder krachtig. Wanneer u deze wilt gebruiken voor grotere ruimtes en/of podia, zijn de grotere en krachtigere versterkers hiervoor geschikt.

Soorten gitaarversterkers

Wilt u een gitaarversterker kopen? Dan heeft u keuze uit meerdere soorten versterkers, zo hebben wij een aanbod aan elektrische versterkers, basversterkers en akoestische versterkers. Wanneer u een gitaarversterker wilt kopen, moet u rekening houden met de gitaar waarover u beschikt. Niet iedere gitaar past bij iedere versterker. Wanneer u een versterker aan uw gitaar aansluit die niet goed bij de gitaar past, kan het zijn dat dit ten koste gaat van het geluid. De versterkers verschillen in geluid, grootte en versterker technologie.

Ons assortiment

Bent u van plan een gitaarversterker te kopen? Schreeven Muziekinstrumenten heeft een ruim aanbod als het aankomt op gitaarversterkers.
Zo is er voor ieder wel wat, variërend tussen de wat duurdere versterkers en ook de goedkopere versterkers. Of u nu opzoek bent naar een versterker voor uw elektrisch gitaar, een versterker voor uw basgitaar of een versterker voor uw akoestische gitaar.
Zo heeft u bij ons de keuze uit elektrische gitaarversterkers van kleine instapmodellen zoals de Roland Micro Cube tot aan volledig buizenversterkers van o.a. Fender.

Bekijk al onze gitaarversterkers!

Contact

Wilt u een gitaarversterker kopen bij Schreeven? Of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.
Buiten versterkers kunt u ook terecht bij Schreeven Muziekinstrumenten voor uw gitaren zoals de westerngitaarklassieke gitaar, elektrische gitaar en de basgitaar en nog veel meer.

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 9:00 tot 17:00 uur geopend en op zondag en maandag zijn wij gesloten. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Voor algemene informatie:

  • 024-3222129

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze elektrische versterkers, basversterkers, akoestische versterkers!


Aanbiedingen