Basgitaren - Schreeven Muziekinstrumenten

Basgitaar

Een basgitaar is een snaarinstrument, de traditionele basgitaar bevat 4 snaren. De basgitaar is een instrument dat in veel vormen van moderne muziek wordt gebruikt. Meestal wordt een basgitaar uitgevoerd met frets, maar er bestaan ook fretloze basgitaren. De meeste basgitaren zijn elektrisch of semi-akoestisch en is net als de elektrische gitaar een instrument dat nog maar een aantal decennia bestaat.
 

Basgitaar kopen

Wilt u graag een basgitaar kopen? Dan bent u bij Schreeven aan het juiste adres, wij verkopen namelijk veel soorten elektrische en akoestische basgitaren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor hoezen en gigbags. Het verschil tussen een akoestische en een elektrische basgitaar is dat een akoestische basgitaar zonder versterking gebruikt kan worden en bij de elektrische basgitaar is versterking noodzakelijk. Een elektrische basgitaar voor een lager budget is de SCHECTER STILETTO EXTREME, dit is een origineel ontwerp van Schecter, dat houdt in dat de body is voorzien van een gevlamde esdoorn top. De FENDER AMERICAN PROFESSIONAL PRECISION BASS ROSEWOOD NCK is de eerste commercieel succesvolle elektrische basgitaar. Veel bekende bassisten kiezen voor deze basgitaar omdat het een eenvoudige opzet en een herkenbare solide klank heeft. 

Gigbags en accessoires

Naast onze basgitaren verkopen wij natuurlijk ook allerlei accessoires voor onze muziekinstrumenten zoals hoezen om de gitaar in te bewaren en gitaarbanden. De PROTEC CTG233 GIGBAG BASGITAAR is een zeer beschermende case met de kenmerken van een stevige draagtas. De gehele behuizing is gemaakt van schokabsorberend foam met toevoeging van een ultra-sterk lichtgewicht honingraat chassis, ontworpen om schokken op te vangen. Met grote opbergvakken, en dik gewatteerde rugzakriemen. Naast de mooie kenmerken van deze hoes, heeft u ook nog eens 5 jaar garantie op de stiksels en het ritswerk. U kunt bij ons ook terecht voor plectra, gitaarbanden en statieven. Mocht u vragen hebben over onze instrumenten of accessoires, schroom dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk onze basgitaren!

Contact

Wilt u een basgitaar kopen of heeft u vragen over muziek instrumenten van Schreeven of de reparatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bereiken per telefoon of mail:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze basgitaren!