DJ Gear - Schreeven Muziekinstrumenten

DJ Gear

U bent waarschijnlijk op zoek naar DJ apparatuur. Heeft u ook de droom om DJ te worden? Dan hebben wij precies wat u nodig heeft! Met de juiste DJ Gear zorgt u ervoor dat u alle aanpassingen met betrekking tot de audio naar uw wens kunt krijgen. Hiervoor dient u natuurlijk wel de juiste uitrusting te hebben. 

Schreeven Muziekinstrumenten biedt u DJ Gear van zeer goede kwaliteit. U zult bij ons alles vinden wat een DJ nodig heeft om voor een onvergetelijk feest te zorgen! In (bijna) elk muziekgenre zijn DJ’s actief en deze werken dus allemaal op een andere manier. Ondanks dat DJ’s over het algemeen dezelfde apparatuur gebruiken is elke DJ anders en zijn andere specificaties van de apparatuur vereist. Schreeven zorgt ervoor dat er voor iedereen wel wat te vinden is in het assortiment. Vooral om te beginnen dient u te beschikken over een goede koptelefoon en een stel speakers. Bekijk het assortiment direct en begin aan uw DJ droom!

Assortiment

Bij Schreeven Muziekinstrumenten stellen wij een breed scala aan DJ Gear beschikbaar voor de consument. Heeft u nu een aantal DJ accessoires of DJ controllers nodig, of heeft u juist studio of recordings materiaal nodig? Of bent u van plan om een complete DJ-set aan te schaffen? Er is bij Schreeven voor iedereen wel wat te vinden! Denk hierbij aan verschillende productcategorieën als:Diverse merken

Bij Schreeven Muziekinstrumenten bieden wij DJ gear van veel verschillende fabrikanten aan. Wij zijn de officiële dealer van: Yamaha, Numark, Akai, Pioneer DJ, Reloop en nog veel meer!

Elke fabrikant heeft zo zijn eigen specificaties. Neem nou bijvoorbeeld het merk Pioneer DJ. Een merk als Pioneer DJ legt de nadruk op het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van producten die DJ’s zullen inspireren. Numark is echter een merk dat zich focust op het toepassen van de nieuwste technologie om de mix ervaring voor DJ’s op elk niveau te bevorderen. Dit stelt Numark in staat de meest revolutionaire producten aan te bieden die de DJ’s een klassiek gevoel geven gecombineerd met de nieuwste technologie. Het is natuurlijk duidelijk op te merken dat Numark heel anders is dan Pioneer DJ. Zo is elk merk verschillend en u kunt verschillende producten van al deze merken aanschaffen bij Schreeven Muziekinstrumenten!

Bekijk onze DJ Gear!


Contact

Heeft u vragen over DJ Gear kopen bij Schreeven. Neem dan gerust contact met ons op.

Buiten DJ Gear kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als: gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze DJ Gear!