Draaitafel - Schreeven Muziekinstrumenten

Draaitafel

Houdt u ervan om plaatjes te draaien, muziek te mixen en allerlei effecten eraan toe te voegen? Bij Schreeven hebben we professionele draaitafels voor u! Bij Schreeven Muziekinstrumenten kunt u kwalitatief zeer goede draaitafels kopen tegen een scherpe prijs en bij ons vindt u ook alle andere aanvullingen voor uw dj-gear. Onze draaitafels zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij bieden topmerken aan als: Reloop, Pioneer en Numark. Ook heeft u keuze uit verschillende modellen. Gemakkelijk online een draaitafel kopen, doet u bij Schreeven Muziekinstrumenten!

Over draaitafels

Draaitafels zijn platenspelers met een snelheidsregelaar, dit wordt vaak de pitch genoemd. Door de schuif van de pitch te bewegen, pas je de snelheid van de spelende platen aan. Om het geluid van 2 nummers vloeiend in elkaar over te laten lopen, zorg je dat beide platen dezelfde snelheid hebben.

De draaitafels beschikken over een directe aandrijving, dit wordt ook wel een direct drive genoemd. Hierbij is de motor rechtstreeks op het plateau aangesloten. Doordat de motor rechtstreeks is aangesloten zorgt dit ervoor dat het draaiplateau direct op snelheid is. Hierdoor kun je platen meteen afspelen, dit is natuurlijk voor DJ’s ideaal. De snelle opstarttijd is een groot voordeel van de draaitafels en de directe aandrijving zorgt ervoor dat de plaat op constante snelheid draait. 

Wij beschikken over meerdere modellen draaitafels. U kunt zelf kiezen wat voor draaitafel beter bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaitafel met een exclusieve uitstraling zoals de Reloop RP-7000 Gold of een goedkope draaitafel zoals de Reloop RP-1000M.

Accessoires draaitafel kopen

Het assortiment aan accessoires voor draaitafels is zelfs groter dan het assortiment aan draaitafels zelf! Er zijn namelijk eindeloos veel manieren om ervoor te zorgen dat uw draaitafel nog beter klinkt. Naast onze draaitafels beschikken wij over elementen en naalden. Zo upgrade u uw standaard element en zorgt dit voor verbetering van uw geluid. Hier vindt u ook reserve naalden voor het vervangen van je stylus. Natuurlijk beschikken wij ook over de benodigde toebehoren van een draaitafel.

Bekijk onze draaitafels!Contact

Wilt u een draaitafel kopen bij Schreeven? Of heeft u hier liever meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Naast draaitafels kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze draaitafels!