Drumcomputer - Schreeven Muziekinstrumenten

Drumcomputer

Een drumcomputer heeft verschillende benamingen. Hierbij kunt u denken aan een drummachine, drumbak, japanse drummer en een drumdoos. In principe is een drumcomputer een synthesizer. Met dit elektronisch muziekinstrument kunt u geluiden opwekken van drum & percussie instrumenten. Ook kunt u hiermee nieuwe klanken produceren en bestaande geluiden worden nagebootst. Bekijk ons ruime aanbod aan drumcomputers en bestel direct! Bij Schreeven bieden wij producten aan van hoogwaardige kwaliteit, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Heeft u altijd al mooie melodieën of geluiden willen maken? Of samples gebruiken om er een eigen draai aan te geven? Dat kan allemaal met behulp van een drumcomputer. Misschien is dit wel een start van iets moois voor u. 

Drumcomputer kopen

U kunt er met behulp van deze computer voor zorgen dat er drumgeluiden kunnen worden gemaakt door synthese. Natuurlijk is dit ook mogelijk met sampling. Een goed voorbeeld van een van de populairste drumcomputers is de Roland TR-8S RHYTHM Performer. Deze machine wordt gezien als de meest invloedrijke drummachines aller tijden. Bent u op zoek naar een drummachine met een professioneel sound design? Dan kunt u met behulp van deze drumcomputer hard aan de slag gaan. U kunt bijvoorbeeld veel samples importeren van de meest iconische drumsounds uit de geschiedenis of uw eigen samples importeren. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s. Onze professionals staan u graag te woord en helpen u aan de beste apparatuur en instrumenten. Een drumcomputer kopen doet u bij Schreeven! Mocht u niet hebben gevonden waar u op zoek naar was, dan kunt u terug naar de Studio & Recording pagina

Bekijk onze drumcomputers!


Contact

Wilt u uw drumcomputers of andere muziekinstrumenten kopen bij Schreeven? Of heeft u liever eerst nog wat informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Naast drumcomputers kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. En ook voor studio en recording apparatuur. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze drumcomputers!


Aanbiedingen