Lijst van producten op merk Yamaha

De geschiedenis van Yamaha begint in 1887 toen oprichter Torakusu Yamaha een kapot orgel repareerde. Kort daarna voltooide hij met succes het eerste volledig orgel dat in Japan werd gebouwd. In 1898, een jaar na de oprichting van Nippon Gakki Co., Ltd., de voorloper van de huidige Yamaha Corporation, besloot het bedrijf een stemvork te gebruiken als handelsmerk. Een "Chinese feniks met een stemvork in zijn mond" als logo. 

Nadat het merklogo verschillende veranderingen heeft ondergaan die parallel liepen met de groei van het bedrijf, werd het Yamaha-logo met de 3 stemvorken uiteindelijk gestandaardiseerd.

Sindsdien is Yamaha doorgegaan met het produceren van hoogwaardige producten door traditioneel vakmanschap te combineren met geavanceerde digitale technologie. 

De kwaliteit van het geluid dat door een Yamaha-muziekinstrument wordt geproduceerd, weerspiegelt de jarenlange opgebouwde technische expertise en het vakkundige vakmanschap van het bedrijf.

Yamaha levert kwalitatief hoogwaardige instrumenten in het instap en hoge -professionele segment. Yamaha produceert in eigen fabrieken in China, Indonesie & Japan 

Yamaha CLP-785PE Digitale Piano (altijd 1 model speelklaar in de winkel) Yamaha CLP-785PE Digitale Piano (altijd 1 model speelklaar in de winkel) 2
Yamaha YRS-23 blokfluit sopraan (duits)
Yamaha MMSLIDEOIL SL03 trombone slide lubricant
Yamaha MMINNERCLOTHPC droogdoek piccolo
wisser & doek

Yamaha MMINNERCLOTHPC droogdoek piccolo

Direct leverbaar
Yamaha YRS-20GB blokfluit sopraan (duits)
Yamaha YRS-20GG blokfluit sopraan (duits)
Yamaha YRS-20GP blokfluit sopraan (duits)
Yamaha VALVE OIL SUPER LIGHT ventielolie
Yamaha MMNBOREOIL02 bore-oil, houtolie
Yamaha MMRSPINDLEOIL3 mechaniek olie, key oil
Yamaha MMCRODFLP flute rod / wisserstok dwarsfluit
Yamaha STANDARD mondstuk sopraansax
Yamaha CLP Pianotoets Zwart VU102102 / VU10210R
Yamaha AS STANDARD mondstuk altsax
Yamaha SLIDE STOPPER trompet Yamaha SLIDE STOPPER trompet 2
Yamaha YVS-100 Venova Yamaha YVS-100 Venova 2
Item 1-16 van 259 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.