KORG MicroKORG Crystal
KORG MicroKORG Crystal
KORG MicroKORG Crystal
KORG MicroKORG Crystal

KORG MicroKORG Crystal

Korg
Laatste items in voorraad
€ 659,00
Incl. BTW

Ontdek een schitterend eerbetoon aan twee decennia microKORG met de speciale editie microKORG Crystal. Als een instrument dat muzikanten als "klassiek" bestempelen, heeft de microKORG zijn plaats verdiend als een geliefde en tijdloze toevoeging aan elke setup.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

De microKORG Crystal is een eerbetoon aan het origineel, met zijn revolutionaire micro-keybed, krachtige vocoder en iconische geluiden die perfect passen bij hedendaagse muziekgenres. Dit compacte geluidsmonster heeft de manier waarop muzikanten spelen voorgoed veranderd en is een essentieel onderdeel geworden van studio's wereldwijd.

 

Ter ere van de 20e verjaardag van deze baanbrekende release, biedt de microKORG Crystal een unieke en verbluffend stijlvolle interpretatie van deze geliefde synth. Met zijn compacte formaat en indrukwekkende prestaties is de microKORG Crystal een must-have voor zowel hobbyisten als professionals.

 

Ervaar de perfecte mix van nostalgie en innovatie met de microKORG Crystal, en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van dit tijdloze instrument.

Productdetails

Maat
37
Kleur
Transparant
Type
KRMICROCR
1 Item
4959112238541
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking