Sibelius- Ultimate 1-Year Subs - Education
Sibelius- Ultimate 1-Year Subs - Education

Sibelius- Ultimate 1-Year Subs - Education

AVID Technology
€ 119,79
Incl. BTW

Dit product wordt elektronisch geleverd via downlink per email.(1 tot 2 werkdagen), zonder fysieke doos. Het betreft een jaarabonnement op de software met volledige toegang tot alle functies gedurende 1 jaar, dat vervolgens vernieuwbaar is. Een uitstekende optie voor kortdurend gebruik tegen lage kosten. Het abonnement omvat ook 12 maanden toegang tot AVID's Support and Updates-plan. Gedurende een volledig jaar na activering van de software heb je directe toegang tot ondersteuning van AVID en kun je de nieuwste versies downloaden zodra ze beschikbaar zijn.

Moeilijkheidsgraad Avid Sibelius (1~5 )

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

 

Dit is een onderwijsversie, waarmee docenten en studenten in voltijds onderwijs de software tegen een gereduceerde prijs kunnen aanschaffen. Verificatie via het Identit-e systeem is vereist voordat de software kan worden gebruikt. Details over de geschiktheid zijn te vinden op www.avid.com/en/academic-eligibility.

 

Over Sibelius Ultimate: Van concertzalen en opnamestudio's tot bladmuziekwinkels en klaslokalen; meer componisten, arrangeurs, uitgevers en docenten gebruiken Sibelius, 's werelds best verkopende notatiesoftware, dan enige andere. Met nieuwe functies zoals Sibelius Cloud Sharing maakt Sibelius de hele ervaring van muziek schrijven, samenwerken en leveren nog eenvoudiger dan ooit. Of je nu componeert voor live optredens, media-entertainment of in het klaslokaal, niets geeft je zoveel kracht om muziek te schrijven als Sibelius.

 

Componeren en arrangementen maken wordt eenvoudig met Sibelius Ultimate, dat een uitgebreide set notatie- en opmaakhulpmiddelen biedt voor professionele compositie en scoring. Of je nu bedreven bent in het noteren van muziek of de voorkeur geeft aan het invoeren van noten met een toetsenbord, gitaar of stem, het maken van muziek is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bespaar veel tijd met unieke tools zoals Magnetic Layout en Dynamic Parts. Krijg toegang tot meer dan 150 plug-ins die je helpen bij het bewerken, ordenen en opruimen van lay-outs. Je kunt zelfs ideeën en kleine stukjes muziek opslaan in de Ideeën bibliotheek voor later hergebruik. Deel je partituren in de cloud met Sibelius Cloud Sharing.

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking