Sibelius Artist Perpetual License
Sibelius Artist Perpetual License

Sibelius Artist Perpetual License

AVID Technology
€ 180,29
Incl. BTW

Dit product wordt elektronisch geleverd (1 tot 2 werkdagen); er is geen fysieke doos beschikbaar. Het betreft een permanente licentieversie, een eenmalige aankoop die levenslange toegang verleent tot de softwarelicentie. Daarnaast omvat het 12 maanden toegang tot AVID's Support and Updates-plan. Dit betekent dat je gedurende een volledig jaar na activering van de software directe ondersteuning van AVID hebt en de nieuwste versies kunt downloaden zodra ze beschikbaar z

 

Moeilijkheidsgraad Avid Sibelius (1~5 )

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

ijn.

 

Na de initiële 12 maanden kun je het Support and Updates-plan vernieuwen, en er is ook een optie om het plan opnieuw te starten na afloop. Over Sibelius: Van concertzalen en opnamestudio's tot bladmuziekwinkels en klaslokalen; meer componisten, arrangeurs, uitgevers en docenten gebruiken Sibelius, 's werelds best verkopende notatiesoftware, dan enige andere notatiesoftware. Het is de snelste, slimste en eenvoudigste manier om muziek te schrijven.

 

Ervaar de eenvoudigste manier om muziek te schrijven, of je nu componeert voor een live optreden, voor film, of gewoon voor de lol. Niets geeft je zoveel kracht om muziek te schrijven als Sibelius. Het biedt de essentiële tools voor het eenvoudig maken van professionele partituren. De software heeft unieke functies die je creativiteit stimuleren, je beter laten klinken en je in staat stellen om snel prachtig vormgegeven partituren te componeren.

 

Deel je composities met anderen overal ter wereld met Sibelius Cloud Sharing. Deel partituren in je persoonlijke cloudruimte of embed ze in een webpagina en nodig iedereen uit om door pagina's te bladeren en je composities af te spelen op elke computer, laptop of mobiel apparaat.

 

Optimaliseer je workflow met Sibelius, dat componisten in staat stelt om op krachtige, efficiënte en winstgevende wijze verbinding te maken met anderen. Het integreert naadloos in elke media productieworkflow, inclusief Pro Tools, om eenvoudig muziek voor beeld te componeren. Lever moeiteloos partituren aan muziekuitgevers voor wereldwijde verkoop. • Composeer snel en eenvoudig met een taakgerichte interface die je door het hele proces van partituursamenstelling leidt. • Versnel je workflow met multi-bewerkingsmogelijkheden en directe taken.

Productdetails

Soort
Software
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking