Roland LX5-CH Digitale piano, Zwart
Roland LX5-CH Digitale piano, Zwart
Roland LX5-CH Digitale piano, Zwart
Roland LX5-CH Digitale piano, Zwart

Roland LX5-CH Digitale piano, Zwart

Laatste items in voorraad
€ 2.790,00
Incl. BTW

De Roland LX5 Black

 

Klank, prestatie en ontwerp in harmonie

De Roland LX-5 is een toegankelijke rechtopstaande piano die passend is voor pianisten van elk niveau. Dit instapmodel in de LX-serie heeft een groots geluid, ondersteund door de geavanceerde geluidstechnologie van het vlaggenschip LX-9 model. Deze komt ten gehore via het geavanceerde viervoudige speakersysteem. De piano is uitgerust met Bluetooth, waardoor je hem niet alleen draadloos kan bedienen met de Roland Piano App, maar er ook muziek over kunt afspelen, waarbij je met de muziek mee kunt spelen.

 

Keyboard Action

De Roland LX5 beschikt over Roland's befaamde PHA-50 Hybrid Keyboard action met escapement, die de laatste jaren populair is geworden in verschillende modellen. Precisie en expressie staan centraal in de nieuwste generatie van de PHA-50 actie, aangezien de LX5 profiteert van nieuwe High-Precision Sensing om aan de eisen van veeleisende spelers te voldoen.

 

Geluidsopwekking

Roland's nieuwste innovatie in het creëren van de meest authentieke pianoklank is hun volgende generatie Piano Reality Modeling, die je kunt horen op de LX5. Expressief spelen berust niet alleen op een goede kwaliteit toetsenbordmechanisme, maar ook op het vermogen van de geluidsengine om alle nuances en ambiance van een akoestische piano te recreëren. Piano Reality Headphones Ambience biedt dezelfde prestaties bij het oefenen met hoofdtelefoon.

 

Pedalen

Continue detectie op het demperpedaal van de LX5 biedt een authentiek niveau van sustain en het mengen van noten, net zoals op akoestische instrumenten. Nieuwe Damper Modeling legt alle subtiele pedaalveranderingen gedetailleerder vast dan ooit tevoren.

 

Bluetooth & Apps

De LX5 is compatibel met Bluetooth Versie 5.0, wat audiokoppeling biedt, waardoor je draadloos kunt meespelen of stukken kunt streamen vanaf je slimme apparaat. De Bluetooth MIDI-functie maakt naadloos verbinding met de Roland Piano App, die dient als een metgezel om de speelervaring te verbeteren buiten wat het instrument zelf biedt. Gemakkelijke toegang tot functies zoals transpose, split key en key touch is mogelijk via de app, en toevoegingen zoals auto-begeleiding, een visuele metronoom, leermodes en opnamefuncties. Extra lidmaatschapsopties zijn beschikbaar, waarmee meer dan 300 bladmuziekstukken worden ontgrendeld.

 

Ontwerp

De Roland LX5 beschikt over een intuïtieve touchpanel-interface en grafisch LCD-display, met eenvoudige en elegante navigatie door de menu's en instellingen. Het klavierdeksel schuift naar voren om te sluiten. Kies uit verschillende afwerkingen: hoogglans gepolijst ebbenhout, donker palissander, houtskoolzwart en licht eiken.

 

Andere handige functies

De nieuwe Piano Reality Projection creëert een rijk en ruimtelijk geluid door het vierluidsprekersysteem van de LX5. Twee coaxiale kastluidsprekers worden vergezeld door kleinere koepelvormige nearfield-luidsprekers om die hoge frequenties te laten doorsnijden en te laten sprankelen.

 

 

 

 

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

Belangrijkste specificaties:

- 88 toetsen

- Hybrid Grand aanslaggevoelig en gewogen klavier met houten toetsen

- 3 voetpedalen met Responsive Damper Action

- 6 speakers: 2x 12x2,5cm/24W; en 2x 8cm/21W

- Ongelimiteerde polyfonie

- Midi in- en output

- Bluetooth voor het afspelen van muziek en aanpassen van de instellingen via de Roland Piano App

- Afmetingen: 138,3cm breed x 46,8cm diep x 103,9cm hoog

Productdetails

Kleur
Zwart
Type
LX5-CH
Soort
Digitale Piano
1 Item
1000000139310
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking