RADIAL PRORMP Reamper
  • Aanbieding!
  • -€ 34,28
RADIAL PRORMP Reamper

RADIAL PRORMP Reamper

RADIAL
Laatste items in voorraad
€ 169,00 € 203,28 -€ 34,28
Incl. BTW

 

Al jarenlang is Reamping de 'geheime wapen' geweest voor talloze opnames van de grootste namen in de muziekindustrie! Weinigen realiseren zich dat opnametechnici niet alleen gitaren Reampen, maar vaak ook bas, toetsen, drums en zelfs stemmen om creatieve nieuwe tonen en sonische handtekeningen aan hun muziek toe te voegen.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

 

Reamping heeft vele voordelen. Je begint met het opnemen van een schone track en concentreert je op het vastleggen van de beste muzikale prestatie. Zodra de magie is vastgelegd, stuur je de schone track terug naar de versterkers en effecten en pas je het geluid aan naar wens. Geen urenlang herhalen voor de gitarist, geen gehaast werk vanwege planning, en het beste van alles is dat je niet vastzit aan het geluid van de track. Je kunt de toon aanpassen terwijl de opname vordert, met echte versterkers, effecten en natuurlijke ambiance voor de meest organische klank.

 

De Radial ProRMP is een 100% passieve Reamper. Dit betekent dat het geen externe voeding nodig heeft. De magie achter de geweldige toon van de ProRMP is een op maat gewikkelde transformator die tegelijkertijd de gebalanceerde lijnniveaubron omzet naar een hi-z uitgang voor je versterker, en ook fungeert als een elektrische isolator om vervelende aardlussen te elimineren die vaak zoem en brom in het geluid kunnen veroorzaken. Plug-and-play gemakkelijk te gebruiken, de ProRMP verbindt van de recorder naar je versterker en effectenunits en doet al het impedantiematchen voor je. Pas gewoon het niveau aan naar wens!

 

Net als alle Radial-producten is de ProRMP robuust gebouwd! Gehuld in 14-gauge staal, maakt de ProRMP gebruik van een uniek book-end™ ontwerp met een stevig I-beam frame dat het beschermt tegen beschadiging en ervoor zorgt dat de printplaat en soldeerpunten niet worden belast. Een volledige antislip pad doet dubbel werk door voldoende stabiliteit te bieden en tegelijkertijd elektrisch contact met bouten van gitaarversterkerchassis te voorkomen die aardlussen zouden kunnen veroorzaken.

 

De Radial ProRMP - betaalbaar Reampen voor elke studio!

Speel vooraf opgenomen tracks af via versterkers en pedalen

Aan boord niveaucontrole voor het fijnafstemmen van het versterkerniveau

Transformator geïsoleerd om zoem en brom te elimineren

Opent de deur naar creatieve nieuwe tonen en texturen

Productdetails

Kleur
Blauw
Type
RADIAL PRORMP
Soort
Reamper
1 Item
676101036783
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking