RADIAL JCR Studio Reamper
RADIAL JCR Studio Reamper

RADIAL JCR Studio Reamper

RADIAL
Laatste items in voorraad
€ 249,00
Incl. BTW

De Reamp® JCR™ is een passieve Reamper™ die je in staat stelt een eerder opgenomen track terug te sturen naar een gitaar- of basversterker en deze opnieuw op te nemen. De voordelen zijn enorm: in plaats van je zorgen te maken over het geluid van de track, kun je je aandacht richten op het krijgen van de beste muzikale prestatie. Zodra de magie is vastgelegd, kun je de gitarist naar huis sturen en de track naar wens Reampen terwijl je de microfoons door de ruimte verplaatst, verschillende versterkers uitprobeert of effecten introduceert. Het beste van alles is dat je de track later kunt Reampen naarmate de productie zich ontwikkelt.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

De Radial Reamp JCR is de nieuwste versie van de originele Reamp die is ontworpen en gepatenteerd door John Cuniberti. Het heeft een 100% passief ontwerp met John's originele op maat gewikkelde 'Made in the USA' transformator en schakeling. De nieuwste Radial-versie heeft aparte XLR- en ¼" TRS-ingangsaansluitingen, een variabel uitgangsniveau en een driepositiefilter waarmee je overmatige hoge tonen kunt beteugelen, de lage tonen kunt opwarmen of eenvoudig kunt omzeilen als je terug wilt naar de originele schakeling. Een dempfunctie aan boord is ook toegevoegd om het signaal naar de versterkers uit te schakelen wanneer je aanpassingen maakt of microfoons rond de studio verplaatst.

 

Met de huidige onbeperkte trackmogelijkheden is Reampen nu toegankelijk voor iedereen. En Reampen is niet langer alleen voor gitaren... Het is nu gebruikelijk om bas, toetsen, drums, viool... te Reampen. Sterker nog, Reampen is het magische ingrediënt dat veel van de meest gevierde opnames tot leven heeft gebracht.

 

Radial is trots om de Reamp-traditie voort te zetten met de nieuwe JCR.

 

- Stelt je in staat tracks opnieuw op te nemen via een gitaar- of basversterker

- Originele Reamp-schakeling ontworpen door John Cuniberti

- Plug-and-play eenvoudig te gebruiken passief ontwerp

- Verbeter de productiviteit terwijl je creatieve mogelijkheden uitbreidt

Productdetails

Type
RADIAL REAMP JCR
1 Item
676101040315
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking