Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+
Denon Prime 4+

Denon Prime 4+

PRE ORDER NU! Levering begin juli.
€ 2.699,00
Incl. BTW

Ontdek het krachtigste en meest geavanceerde standalone DJ-systeem ter wereld, nu beter dan ooit met een verfijnde nieuwe look, ongeëvenaarde toegang tot gestreamde muziek, nieuwe dynamische FX-opties, 10% groter jogwheel-oppervlak en de voortdurend groeiende prestatiefunctionaliteiten van Engine DJ, inclusief de eerste standalone Stem-scheiding in de branche.

 

De Denon Prime 4+ is ontworpen voor de DJ, door DJ's. Het combineert de krachtige creatieve mogelijkheden van 4 standalone decks met ongeëvenaarde professionele functies en robuuste bouwkwaliteit om solide DJ-prestaties avond na avond en optreden na optreden te garanderen.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

Denon Prime 4+ DJ Systeem - De Ultieme Partner voor DJ's

 

 

De Denon Prime 4+ DJ Controller is de belichaming van kracht en geavanceerde mogelijkheden. Dit standalone DJ-systeem is nu beter dan ooit, met een verfijnde nieuwe uitstraling, ongeëvenaarde toegang tot gestreamde muziek, nieuwe dynamische FX-opties, een 10% groter jogwheel-oppervlak en de voortdurende groei van prestatiefunctionaliteiten, waaronder de allereerste standalone Stem-scheiding in de branche.

 

Dit systeem is speciaal ontworpen voor werkende DJ's, door werkende DJ's. Het combineert de krachtige creatieve mogelijkheden van vier standalone decks met ongeëvenaarde professionele functies en een robuuste bouwkwaliteit om solide DJ-prestaties avond na avond en optreden na optreden te garanderen.

 

Met ondersteuning voor meer muziekstreamingpartners dan wie dan ook op de markt, inclusief Amazon Music Unlimited, biedt de PRIME 4+ directe toegang tot meer dan 100 miljoen tracks in alle genres. Dit betekent dat je elke gebeurtenis of optreden met vertrouwen kunt benaderen, wetende dat je 100% voorbereid bent om te voldoen aan de verzoeken van gasten.

 

De PRIME 4+ beschikt over meer dan 25 volledig aanpasbare hoofd-FX en 4 dynamische FX die met knoppen worden bediend, zodat je je volledige creatieve mixpotentieel kunt benutten. De expressieve Touch FX-modus verandert het 10,1-inch touchscreen in een XY-controller waarmee je live FX-manipulatie letterlijk binnen handbereik hebt.

 

Dit systeem draait op Engine DJ, een voortdurend evoluerend DJ-besturingssysteem met een bewezen staat van dienst in het als eerste beschikbaar stellen van belangrijke functies aan DJ's. Met eenvoudige, over-the-air updates via Wi-Fi word je automatisch op de hoogte gesteld van updates, waardoor je altijd up-to-date blijft met de nieuwste DJ-prestatietechnologie.

 

De PRIME 4+ biedt ook ongeëvenaarde geïntegreerde verlichtingsregeling met Engine Lighting. Hiermee heb je volledige toegang tot aangepaste of automatische lichtshows voor opgeslagen of gestreamde tracks. Bovendien heb je volledige controle over kleur, dimmen, chase sequence, moving head position, stroboscoop, blackout, en zelfs aan/uit-regeling over koude vonkenfonteinen, droogijsmachines en mist of nevel.

 

Met de ingebouwde sampler kun je samples of volledige tracks laden naar een van de 8 sample slots en triggeren met de speciale Sampler pad-modus. Pas het hoofdvolume van de sampler op het scherm aan of routeer deze naar een willekeurig kanaal om het volume aan te passen met de lijnregelaar en voeg EQ en FX toe.

 

Met vier USB-ingangen, één SD-kaart en een ingebouwde SATA-drive bay van 2,5 inch kun je toegang krijgen tot enorme muziekbibliotheken. Het aansluiten van externe mediaspelers, draaitafels of audiobronnen is eenvoudig dankzij de 4 phono/line schakelbare RCA-ingangen.

 

De PRIME 4+ biedt ook de flexibiliteit van een aparte Zone Output, waarmee je tijdens het beheersen van de hoofddansvloer eenvoudig een secundaire mix of afspeellijst naar een aparte lounge- of cocktailruimte kunt sturen.

 

Als klap op de vuurpijl is de PRIME 4+ compatibel met Serato DJ en Virtual DJ in de computermodus, waardoor het fungeert als de ultieme DJ-controller voor Serato DJ en het ontgrendelt Serato DJ Pro wanneer deze is aangesloten. Virtual DJ wordt ook ondersteund (betaalde licentie vereist), zodat je kunt kiezen uit verschillende prestatieopties voor je volgende show.

 

Met ingebouwde Wi-Fi en een Ethernet Link-poort voor bedrade internetverbindingen, verbindt de PRIME 4+ je met je favoriete muziekstreamingservice of persoonlijke cloudopslag zonder dat je aan een computer bent gebonden. Log rechtstreeks in op je streamingaccount op het apparaat en krijg toegang tot meer dan 100 miljoen tracks in alle genres van Amazon Music Unlimited, Beatport, Beatsource, TIDAL en SoundCloud GO+.

 

De Denon Prime 4+ DJ Controller is de droom van elke professionele DJ, een krachtig en veelzijdig systeem dat is ontworpen om te inspireren en te presteren, ongeacht waar je optreedt. Waar wacht je nog op? Ontdek de grenzen van DJ'en met de Denon Prime 4+

Productdetails

YouTube code
Nc2XxhuSE14?siwFTFH4PgGj2DQolf
Type
Prime 4+
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking