CaiKote 44 K-CK44-G
CaiKote 44 K-CK44-G
CaiKote 44 K-CK44-G
CaiKote 44 K-CK44-G

CaiKote 44 K-CK44-G

Deoxit
€ 14,75
Incl. BTW

Geleidende zilvercoating voor de meeste oppervlakken (rubber, epoxy, glas, plastic). Het is ideaal voor het repareren van membraanknoppen, toetsenbordknoppen en andere op koolstof/zilver gebaseerde oppervlakken. Het kan ook worden gebruikt als coating voor afscherming (EMI) van elektronica.

 

Soortgelijke producten op de markt zijn duurder en hebben meerdere containers die voorafgaand aan de toepassing moeten worden gemengd. De CaiKoteTM 44 wordt in één stap aangebracht, laten drogen en is klaar voor gebruik.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

Toepassingen:

 

Repareert membraanknoppen, toetsenbordknoppen en andere op koolstof gebaseerde oppervlakken. Afscherming van elektronica. Kan worden gemengd met de CircuitWriterTM geleidende inkt (op basis van zilver/nikkel) om de beste bladweerstand voor elke toepassing te verkrijgen.

 

 

 

Waarschuwingen/compatibiliteit:

 

Er zijn geen waarschuwingen bekend, maar we raden altijd aan om te testen bij grootschalig gebruik. Breng het product voorzichtig aan. Laat het niet achter op een oppervlak dat NIET wordt behandeld, met name plastic. Als het eenmaal is opgedroogd, is het vrij moeilijk te verwijderen.

Productdetails

Maat
1.0 grams
5 Items
697429014208

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking