Manuel Rodriguez Academia AC60-S
Manuel Rodriguez Academia AC60-S
Manuel Rodriguez Academia AC60-S
Manuel Rodriguez Academia AC60-S
Manuel Rodriguez Academia AC60-S
Manuel Rodriguez Academia AC60-S

Manuel Rodriguez Academia AC60-S

Laatste items in voorraad
€ 507,00
Incl. BTW

- Top: Massief Sparren

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

ACADEMIA is de eerste serie in het Manuel Rodríguez assortiment met de originele Spaanse halsvoet, de koningsklasse in de gitaarbouw.

Bij deze speciale bouwmethode loopt de hals uit één stuk door in de body en is direct verbonden met de zijkanten, achterkant en bovenkant. Dit zorgt niet alleen voor een enorme stabiliteit, maar ook voor een optimale trillingsoverdracht, snellere respons en langere sustain.

Het hart van een Spaanse gitaar.

De vier uitvoeringen van de ACADEMIA serie, allemaal in 4/4 formaat, verschillen in de prachtige versieringen en materialen van het bovenblad en de zijkanten. Hier moet je zien, horen en ervaren wat je leuker vindt.

Alle ACADEMIA instrumenten zijn handgemaakt in Europa en hebben extra features die in deze bescheiden prijsklasse vrij bijzonder zijn. Deze omvatten de mahonie hals met Ovangkol toets, de zadel en brug inlay, hand gevijld van geolied vintage bot, en de eco hoogglans lak op waterbasis.

Een bijzonder feature van alle Manuel Rodríguez 4/4 gitaren is de GEWA armsteun, die twee doorslaggevende voordelen biedt: met zijn ronde vorm zorgt hij voor een bijzonder aangenaam speelgevoel en laat het bovenblad vrij trillen over het hele oppervlak, omdat het demping voorkomt doordat de rechterarm er bovenop wordt geplaatst.

Meer geluid, meer comfort.

Hannabach 815HTC-snaren van Duitse makelij zijn in de fabriek omwonden en ronden de klankkwaliteit van deze serie perfect af.

Productdetails

Maat
4/4
Kleur
Naturel
Type
Academia
Soort
Gitaar
1 Item
1000000132793
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking