Rode NT-USB Mini USB MICROFOON
Rode NT-USB Mini USB MICROFOON
Rode NT-USB Mini USB MICROFOON
Rode NT-USB Mini USB MICROFOON
Rode NT-USB Mini USB MICROFOON
Rode NT-USB Mini USB MICROFOON

Rode NT-USB Mini USB MICROFOON

€ 109,00
Incl. BTW

De NT-USB Mini brengt de ongerepte geluidskwaliteit van RØDE's studiomicrofoons van wereldklasse naar een compacte, gebruiksvriendelijke USB-desktopmicrofoon.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

 

Ontworpen om kristalheldere, professioneel klinkende audio rechtstreeks naar een computer of tablet te leveren, is het de perfecte microfoon voor gamers, podcasters, muzikanten, streamers, zakelijke professionals en makers van inhoud die in volledige definitie gehoord willen worden.

De NT-USB Mini is voorzien van een hoofdtelefoonversterker van studiokwaliteit en een hoogwaardige 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang, compleet met nauwkeurige volumeregeling, zodat u eenvoudig uw audio kunt volgen. Er is ook een schakelbare zero-latency monitoring-modus om storende echo te elimineren bij het volgen van zang of het opnemen van instrumenten.

Het is ongelooflijk eenvoudig te installeren en te gebruiken, met eenvoudige bediening, een ingebouwd popfilter en een klasse-compatibele USB-uitgang die naadloos samenwerkt met computers of tablets, zonder dat stuurprogramma's of software nodig zijn. Sluit hem gewoon aan op je Mac, pc of tablet met de meegeleverde USB-kabel en druk op record.

De NT-USB Mini is voorzien van een unieke afneembare magnetische bureaustandaard - dit biedt niet alleen een stevige basis op elk bureau, maar maakt het ook gemakkelijk te verwijderen en te bevestigen aan een microfoonstandaard of studio-arm. Dit en de unieke 360 ​​graden draaibare montage betekent dat je de microfoon kunt plaatsen waar hij maar moet zijn om de best mogelijke opname te krijgen.

De NT-USB Mini is de perfecte aanvulling op elke desktop- of thuisstudio-opstelling. Met een breedte van slechts 89 mm en een hoogte van 141 mm is hij zeer compact en neemt hij slechts een fractie van kostbaar bureauruimte in beslag. Het ziet er ook fantastisch uit - strak en stijlvol, met strakke lijnen en een moderne esthetiek. Slijtvast staal en versterkte nylonharsconstructie zorgen ervoor dat de NT-USB Mini klaar is om de ontberingen van opnames overal en altijd aan te gaan.

Productdetails

Kleur
Zwart
Type
NT-USB Mini
Soort
USB MICROFOON
698813006687

Alternatieven

Stagg SUM45 Set USB Condensatormicrofoon Stagg SUM45 Set USB Condensatormicrofoon 2
Rode NT-USB Microfoon met ingebouwde audio-interface Rode NT-USB Microfoon met ingebouwde audio-interface 2
Mackie EM-USB USB MICROFOON Mackie EM-USB USB MICROFOON 2
Audio Technica ATR2100x-USB Microfoon

Accessoires

Rode PSA1 Rode PSA1 2
Laatste items in voorraad
STUDIO & RECORDING

Rode PSA1

Direct leverbaar

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking