MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD

MAUDIO OXYGEN49MKV KEYBOARD

MAUDIO
Laatste items in voorraad
€ 169,99
Incl. BTW

Welkom bij de gloednieuwe Oxygen-serie van M-Audio, de Oxygen-serie (MKV). In de wereld van muziekproductie is het belangrijk om controle te hebben over je digitale muziekomgeving. Het is niet alleen hoe professionals hun workflow verbeteren, maar ook hoe ze unieke, geavanceerde geluiden creëren. M-Audio heeft de meest iconische serie MIDI-toetsenbordcontrollers op de markt voor software-gebaseerde muziekproductie en -prestaties vernieuwd. De nieuwe Oxygen-serie (MKV) toetsenbordcontrollers bieden innovatieve verbeteringen in hardware-controle, waardoor je moderne, geavanceerde muziek op het podium of in de studio kunt maken.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

De Oxygen 49 (MKV) controller bevat krachtige functies die essentieel zijn voor het maken en produceren van muziek, zoals Note Repeat (een kenmerkend onderdeel van beatproductie), volledige Velocity Control van toetsen en 8 pads, 8 toewijsbare knoppen voor het regelen van effect plugins en virtuele instrumenten, en 9 toewijsbare faders voor mixen: dit opent een wereld van precieze muziekcreatietechnieken, waardoor jouw kenmerkende geluid professioneel en modern wordt.

 

Note Repeat stelt je in staat om een herhaald ritmisch patroon te horen bij een selecteerbare nootdivisie door elke van de 8 M-Audio velocity-gevoelige pads in 2 beschikbare padbanken vast te houden. De Note Repeat-functie kan kortstondig worden geactiveerd of in Latch-modus worden gebruikt. Als je Momentary kiest, zal het vasthouden van de Note Repeat-knop de noot die wordt afgespeeld door de pad automatisch herhalen. Als je Latch kiest, zal het indrukken van elke pad ervoor zorgen dat de toegewezen noot wordt herhaald zonder dat je de Note Repeat-knop ingedrukt hoeft te houden.

 

Arpeggiators helpen bij het snel en gemakkelijk toevoegen van opwinding en beweging aan muziek. De ingebouwde Arpeggiator op de Oxygen 49 (MKV) met Type, Octave, Gate en Swing controls beïnvloedt op creatieve wijze alles wat je op de toetsen speelt van elk virtueel instrument in je DAW. Wanneer de Arpeggiator is geactiveerd, zal het toetsenbord de toetsen die worden ingedrukt in de geselecteerde volgorde herhaaldelijk afspelen. De timing en het ritme van de arpeggio zijn gebaseerd op de tijdsindeling van het toetsenbord in de tempo-instelling van het toetsenbord of je DAW. Elke noot in de arpeggio zal de lengte hebben die is geselecteerd voor de tijdsindeling-instelling. Als je bijvoorbeeld 1/4 selecteert, zal elke noot in de arpeggio hoorbaar zijn in stappen van een kwartnoot. Deze krachtige tool kan werken in Latch of Momentary mode, waardoor het gemakkelijk is om jouw creativiteit te laten zien

Productdetails

1 Item
694318025437
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking