MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD
MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD

MAUDIO OXYGEN 25MKV KEYBOARD

MAUDIO
€ 119,99
Incl. BTW

Welkom bij de gloednieuwe Oxygen-serie van M-Audio, de Oxygen-serie (MKV). In de wereld van muziekproductie van vandaag is het belangrijk om controle te hebben over je digitale muziekomgeving. Het is niet alleen hoe professionals hun workflow verbeteren, maar ook hoe ze unieke, avant-garde signature-sounds creëren. M-Audio heeft de meest iconische serie MIDI-keyboardcontrollers op de markt voor softwarematige muziekproductie en -prestaties vernieuwd. De nieuwe Oxygen-serie (MKV) keyboardcontrollers bieden innovatieve vooruitgang in hardwarecontrole, waardoor je moderne, avant-gardistische muziek op het podium of in de studio kunt maken.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

Kenmerken van een professionele producer

 

De Oxygen 25 (MKV) controller bevat krachtige functies die essentieel zijn voor het maken en produceren van muziek, zoals Note Repeat (een kenmerkende functie in beatproductie), volledige velocity control van toetsen en 8 pads, 8 toewijsbare knoppen voor het besturen van effectplugins en virtuele instrumenten, en een toewijsbare fader voor mixing. Dit opent allemaal een wereld van precieze muziekcreatietechnieken die je signature sound professioneel en modern maken.

 

Note Repeat stelt je in staat om een herhaald ritmisch patroon op een selecteerbare nootverdeling te horen door een van de 8 op maat gemaakte M-Audio velocity-gevoelige performance pads in 2 beschikbare pad-banken ingedrukt te houden. De Note Repeat-functie kan momenteel worden geactiveerd of kan worden gebruikt in Latch-modus. Als je Momentary kiest, zal het vasthouden van de Note Repeat-knop de noot die door de pad wordt gespeeld automatisch herhalen. Als je Latch kiest, zal het indrukken van een willekeurige pad ervoor zorgen dat de toegewezen noot wordt herhaald zonder dat je de Note Repeat-knop ingedrukt hoeft te houden.

 

Ingebouwde arpeggiator

 

Arpeggiators voegen snel en gemakkelijk opwinding en beweging toe aan muziek. De ingebouwde arpeggiator op de Oxygen 25 (MKV) met Type-, Octave-, Gate- en Swing-regelaars zal creatief alles beïnvloeden wat je op de toetsen speelt vanuit elk virtueel instrument in je DAW. Wanneer de arpeggiator is geactiveerd, speelt het toetsenbord herhaaldelijk de toetsen die in de geselecteerde volgorde zijn ingedrukt. Het ritme van de arpeggiator is gebaseerd op de tijdverdeling van het toetsenbord in de tempobepaling van het toetsenbord of de tempobepaling van je DAW. Elke noot in het arpeggio is de lengte die is geselecteerd voor de tijdverdeling. Als je bijvoorbeeld 1/4 selecteert, zal elke noot in het arpeggio hoorbaar zijn in kwartnootstappen. Deze krachtige tool kan werken in Latch- of Momentary-modus, waardoor het gemakkelijk

Productdetails

0694318025420
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking