MAUDIO KEYSTATION49MK3
MAUDIO KEYSTATION49MK3
MAUDIO KEYSTATION49MK3
MAUDIO KEYSTATION49MK3
MAUDIO KEYSTATION49MK3
MAUDIO KEYSTATION49MK3

MAUDIO KEYSTATION49MK3

MAUDIO
€ 99,99
Incl. BTW

Eenvoudige softwarebediening.

 

Begin met het maken en uitvoeren van muziek op je Mac of PC met 's werelds best verkochte toetsenbordcontrollers: de Keystation-serie van M-Audio. Of je nu een doorgewinterde professional bent die op zoek is naar precies de juiste bedieningselementen of juist wilt beginnen met de juiste USB-MIDI-controller, de Keystation 49 MK3 is een eenvoudige, krachtige MIDI-controller die is ontworpen voor het sequencen van muziek en het bespelen van virtuele instrumenten op je Mac of PC. De Keystation 49 MK3 heeft 49 toetsen van volledige grootte die natuurlijk aanvoelen en gevoelig zijn voor aanslag, en uitgebreide bedieningselementen die het bereik van bespeelbare noten en expressieve mogelijkheden vergroten en je opname workflow verbeteren.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

 

Muzikale controle

Met de Keystation 49 MK3 is het maximaliseren van je creativiteit terwijl je de complicatie minimaliseert eenvoudig: gebruik de volledig toewijsbare octaafbereikknoppen, pitch-bend- en modulatiewielen, volumeschuifregelaar en transport- en richtingsbedieningselementen om te spelen, op te treden en op te nemen met je muzieksoftware zonder een muis of trackpad te gebruiken. De Keystation 49 MK3 heeft ook een 1/4" (6,3 mm) sustainpedaalingang waarmee je een extern bedieningspedaal zoals de M-Audio SP2 (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt gebruiken voor authentiek pianosustain.

 

Pure speelervaring

Compact, lichtgewicht en duurzaam, de Keystation 49 MK3 is perfect voor reizende muzikanten die de controle willen hebben over muzieksoftware tijdens liveoptredens of voor producers die een intuïtieve MIDI-controller met een natuurlijk aanvoelend klavier aan hun studio willen toevoegen - hij voldoet gemakkelijk aan beide rollen. Voor een eenvoudige en draagbare opstelling wordt de Keystation 49 MK3 via USB gevoed, is hij klasse-compatibel en ondersteunt hij USB-MIDI-connectiviteit. Bovendien ondersteunt de Keystation 49 MK3 iOS-connectiviteit met de Apple Lightning naar USB-camera-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar), waardoor je kunt optreden en componeren met audio-apps op je iPad en andere iOS-apparaten.

Productdetails

0694318023907
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking