Yamaha YDP-145B Digitale Piano, mat zwart
Yamaha YDP-145B Digitale Piano, mat zwart
Yamaha YDP-145B Digitale Piano, mat zwart
Yamaha YDP-145B Digitale Piano, mat zwart

Yamaha YDP-145B Digitale Piano, mat zwart

€ 1.095,00
Incl. BTW

De luxueuze klank en het expressieve speelgemak blijven trouw aan de basis van een echte piano. Het bespeelt bijna zichzelf en laat het geluid en de muziek los die u in u hebt. Begin uw dag met muziek en een grote glimlach op uw gezicht - de ARIUS-piano zorgt ervoor dat u steeds meer wilt spelen.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

De YDP-145 is voorzien van een pianovoice die is gesampled van Yamaha's vlaggenschip CFX-concertvleugel - een gerenommeerde vleugel die sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas levert, gecombineerd in een buitengewoon expressief geluid.

De YDP-145 heeft hetzelfde gedetailleerde geluid - van de lagere toetsen tot de hogere toetsen - vol helderheid en rijk aan kleurrijke harmonische inhoud. Het biedt u buitengewoon expressieve kracht en nuance, die een authentiek speelgevoel geven bij uw dagelijks oefenen en uw emotievolste uitvoeringen.

De 88 toetsen met pianomechaniek van het GH3-klavier (Graded Hammer 3) reproduceren de aanslag van een akoestische piano: op een natuurlijke manier zwaarder in aanslag in de baskant en een lichtere aanslag in de hogere octaven. Het GH3-toetsenbord biedt de respons en het speelgevoel als van een vleugel, waardoor een snelle repetitie van de noten en authentieke expressieve beheersing mogelijk is. Bovendien is er een halfdemperfunctie die op authentieke wijze het dempermechaniek van een vleugel nabootst, wat zorgt voor een rijke expressieve variatie.

 

De YDP-145 maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde klankgatenconstructie aan de achterkant van de kast die geluid vanuit de piano voortbrengt. Hierdoor ervaart u de natuurlijke geluidsuitstraling en driedimensionale resonantie zoals die van een akoestische piano.

Natuurlijk heeft de YDP-145 een authentiek vleugelgeluid, maar hij beschikt ook over verschillende andere ingebouwde instrumentgeluiden, voor in totaal 10 voices, waaronder elektrische piano, orgel, vibrafoon en strings.

De YDP-145 heeft ook 353 ingebouwde songs, waaronder 50 beroemde klassieke songs, en 303 uitgebreide oefeningen volgens beroemde methoden, zoals Beyer, Burgmüller, Czerny en Hanon. Het instrument is ook compatibel met Yamaha's gratis Smart Pianist-app - download de app gewoon naar op uw smartphone of tablet en sluit deze aan op het instrument*.

Met de Smart Pianist-app kunt u eenvoudig de verschillende Voice-functies van het instrument bedienen en u kunt het gebruiken om partituren van de ingebouwde songs op te roepen. Het beschikt ook over een uitgebreide Piano Room-functie voor het wijzigen van de klankkwaliteit en weerkaatsingsinstellingen van het pianogeluid.

De YDP-145 maakt gebruik van nieuwe technologie die de geluidsbalans optimaal corrigeert op basis van het volume dat u instelt, waardoor u een uitzonderlijk natuurlijk geluid krijgt dat prettig om te beluisteren is en vriendelijk voor de oren, zelfs als u lang speelt.

Het heeft ook een Stereophonic Optimizer-effect waarmee u kunt genieten van het natuurlijke, ruimtelijke geluid dat u ervaart als u achter een akoestische vleugel zit, zelfs als u een hoofdtelefoon draagt.

Hoewel het voornamelijk gebaseerd is op rechte lijnen, heeft het een stijlvol ontwerp met elegante rondingen die typerend zijn voor een vleugel. Bovendien kunt u uit een groot aantal kleurvariaties de kleur kiezen die bij uw interieur en persoonlijke smaak past.

Productdetails

Kleur
Mat zwart
Type
YDP-145
Soort
Digitale Piano
4957812674768
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking