Aanbieding! Rode NT1-a Bekijk groter

Rode NT1-a

€ 189.00

€ 229.00

-€ 40.00

Nieuw

De NT1-A cardioïde condensatormicrofoon met groot diafragma heeft een zelfruisniveau van slechts 5 dBA, een groot dynamisch bereik, helderheid en hoge SPL-capaciteit die doorgaans alleen op enkele van 's werelds duurste microfoons voorkomen.

Meer details

102941

De Rode NT1-A 1" condensator microfoon is een nieuwe industrie-standaard geworden. Deze microfoon met nierkarakteristiek geeft de warmte, hoge dynamische bereik, helderheid en bestendigheid tegen hoge geluidsdruk, die je normaal alleen vindt bij veel duurdere microfoons.

 

Met een eigen-ruis-niveau van slects 5 dBA wordt de NT1-A gezien als een van de stilste microfoons. Dit zeer lage ruis-niveau maakt de microfoon uitermate geschikt voor het opnemen van gitaren en percussie. Maar natuurlijk ook vocals kunnen uitstekend opgenomen worden.

 

De microfoon komt in een set, bestaande uit de microfoon, SM6 Shockmount/popkiller, een 6mtr. XLR microfoonkabel en stofhoes.

 

Bij registratie van de microfoon bij Rode, Australie, krijg je 10 jaar garantie.

 

 

Specificaties:

 

* Kapsule: 1" condensator

 

* Karakteristiek: Nier-katrakteristiek

 

* Frequentie-bereik: 20 Hz ~ 20 kHz

 

* Uitgangsimpendantie: 100 Ohm

 

* Maximale SPL: 137 dB SPL

 

* Maximaal uitgangs niveau: 13,7 mV (@ 1kHz, 1% THD into 1kOhm load)

 

* Gevoeligheid: -31.9dB re 1 Volt/Pascal (25.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz

 

* Equivalent ruisniveau: 5 dBA

 

* Stoombenodigdheid: +24V of +48 phantom power

 

* Gewicht: 326 gr.

 

* Afmetingen (HxBxD): 190 x 50 x 50 mm

 

* Aansluiting: XLR

 • Type
  NT1a

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Rode NT1-a

Rode NT1-a

De NT1-A cardioïde condensatormicrofoon met groot diafragma heeft een zelfruisniveau van slechts 5 dBA, een groot dynamisch bereik, helderheid en hoge SPL-capaciteit die doorgaans alleen op enkele van 's werelds duurste microfoons voorkomen.

Schrijf uw recensie

 • K&M 25400 microfoon statief

  hoogte 890/1600mm. + boomarm 680mm. 1.85kg

  € 22.00


 • Stagg MISS-1000BK Desktop microfoon standaard

  Klein model, incl. 3/8' naar 5/8' adaptor

  € 17.80

 • Focusrite Scarlett 2I2 3rd Gen audio interface

  Scarlett is platina gegaan. Zittend op de bureaus van de wereldwijde gemeenschap van muzikanten, producers en home-recorders, heeft de iconische 2i2 al geholpen bij het maken van meer platen dan elke andere interface in de geschiedenis. En met de 3e generatie klinkt het beter dan ooit. Twee van de best presterende Scarlett-microfoonvoorversterkers die ooit in deze serie heeft gezeten - nu inclusief met Air (compressie) - voor het combineren van gitaren of het opnemen van zang.  Twee instrument ingangen met veel headroom, voor het direct aansluiten van uw gitaar of bas  Hoogwaardige converters, waarmee u overal in studio-kwaliteit audio kunt opnemen, mixen en afspelen.  Easy Start-tool, waardoor u gemakkelijker dan ooit aan de slag kunt.

  € 169.00


 • Focusrite Scarlett3 18i8

  De Scarlett 18i8 van de 3e generatie biedt u alle tools om al uw instrumenten overal in studiokwaliteit op te nemen. Met het hoge aantal kanalen, het compacte formaat en een enorme selectie aan software in de doos, is 18i8 klaar om je band op te nemen waar je ook bent.

  € 365.00


 • Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen audio interface

  De Focusrite Scarlett Solo 3rd gen is een van de kleinste maar krachtigste usb-audio-interface in ons assortiment. Als je wilt beginnen met het maken van opnamen van studiokwaliteit met je gitaar, biedt de 3e generatie Scarlett Solo een gemakkelijke manier om te starten.   De best presterende Scarlett-microfoonvoorversterker die je ooit hebt gehoord - nu met Air (compressie) - voor het combineren van gitaren of het opnemen van zang   Eén instrumentinput met veel headroom, voor het direct aansluiten van je gitaar of bas Easy Start-tool, waardoor u gemakkelijker dan ooit aan de slag kunt.    Hoogwaardige converters, waarmee u overal in studio-kwaliteit audio kunt opnemen, mixen en afspelen.   Uitpakken, aansluiten, opnemen!

  € 114.00


 • Focusrite Scarlett3 4I4

    STUDIO-KWALITEIT GELUID VOOR AL UW INSTRUMENTEN. De meest gebruikte audio interface door muzikanten en producers dan enig ander, betekent de Scarlett-reeks audio-interfaces geluid van studiokwaliteit voor al uw instrumenten - en 4i4 is de interface van meer. Leg meer van uw steeds groter wordende setup vast met meer inputs, meer outputs en meer connectiviteit.   Vier gebalanceerde lijningangen, voor het aansluiten van synths of andere audio op lijnniveau, en vier gebalanceerde uitgangen, voor monitoring en effectverzendingen   Twee van de best presterende Scarlett-microfoonvoorversterkers die het assortiment ooit heeft gehoord - nu met Air - voor het opnemen van gitaren of het opnemen van zang Twee instrumentingangen met hoge headroom, voor het rechtstreeks aansluiten van je gitaar of bas   Loopback, voor het opnemen van een stereofeed van elke combinatie van hardware-ingangen en softwareweergave, zonder kabels, voor eenvoudige sampling, streaming of podcasting

  € 255.00


Aanbiedingen