SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000
SE Electronics SE2000

SE Electronics SE2000

SE Electronics
Adviesprijs: € 249,00
€ 229,00
Incl. BTW

Een van de bekenste mic, volgens alle normen. De sE2200 is de nieuwste versie van de bekroonde cardioïde condensatormicrofoon die sE Electronics vele jaren geleden op de kaart zette met zijn gladde, gepolijste geluid voor zang, voice-overs en talloze instrumentale toepassingen. Beroemd gemaakt door gebruik met vocale artiesten van wereldklasse zoals Amy Winehouse, herleeft het de geest van vintage studiomicrofoons, en blijft nog steeds een standaard in vele studios over de hele wereld.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

Gezien de gerespecteerde status van zijn voorgangers, is sE trouw gebleven aan het originele capsuleontwerp, de op maat gemaakte transformator en klasse-A circuittopologieën, dus het is nog steeds dezelfde microfoon waar iedereen van houdt ...

generatie ingenieurs. Geavanceerde componenten en een korter, geoptimaliseerd signaalpad zorgen voor nog betere ruisprestaties en helderheid, nieuwe pad- en filteropties verhogen de veelzijdigheid en de pasvorm en afwerking zijn bijgewerkt met de nieuwste productietechnieken van sE - maar de sE2200 behoudt al het klassieke geluid van het origineel.

 

Net als de eerdere modellen, is de sE2200 een hoogwaardige condensatormicrofoon bedoeld voor een breed scala aan studiotoepassingen, van zang en gesproken woord tot akoestische instrumenten tot drums en nog veel meer. Dankzij de met de hand vervaardigde echte condensatorcapsule met groot diafragma, afgeschermde aangepaste transformator en klasse-A-circuits (hier geen IC's!) Levert het een ongerepte, flatterende geluidskwaliteit, uitzonderlijk weinig ruis en een gelijkmatige, goed uitgebalanceerde frequentierespons.

 

Hoewel de sE2200 een alleen-cardioïde microfoon is, worden twee goud-gesputterde diafragma's gebruikt om de best mogelijke akoestische prestaties te garanderen. Gebouwd als 's werelds beste muziekinstrumenten, wordt elke capsule met de hand vervaardigd en individueel afgesteld in onze eigen fabriek in Shanghai - en in tegenstelling tot andere microfoons met backplate- of electret-ontwerpen, heeft de sE2200 een echte extern gepolariseerde condensatorcapsule en levert daarom de beste mogelijke prestaties in elk aspect.

 

De zorgvuldig geselecteerde, discrete componenten zorgen voor een briljante geluidskwaliteit op elke bron. Het ontwerp van de sE2200 vermijdt nog steeds het gebruik van IC's (geïntegreerde schakelingen) en is gebouwd om uit te blinken - niet volgens een standaard. Geluidsarm, consistente prestaties en hoge gevoeligheid worden geleverd door ultramoderne, op het oppervlak gemonteerde elektronische componenten met extreem nauwe toleranties. De transformator van de geest van klassieke studiomicrofoons, de transformator van de sE2200 biedt uitstekende diepte en gewicht aan het algehele sonische beeld, en de massief afgeschermde metalen behuizing zorgt voor een ruisvrije werking.

 

De elektronica en twee schakelbare dempingsblokken bieden een hoog dynamisch bereik, met een hoog geluidsdrukniveau (SPL) en uitzonderlijk geluidsarme componenten. Twee schakelbare low-cut filters elimineren gerommel of voetgangersgeluid en kunnen ook een teveel aan basfrequenties compenseren die worden veroorzaakt door nabijheidseffect. Hierdoor kan de sE2200 zelfs de luidste instrumenten sluiten, waaronder luidsprekerkasten voor elektrische gitaar, koperblazers en drums. Betrouwbare werking, zelfs in veeleisende toepassingen in moeilijke omgevingen, wordt verzekerd door het rijkwaardige metalen ontwerp, de robuuste constructie en de hoge productiestandaarden.

 

De sE2200 wordt ook compleet geleverd met het isolatiepakket van sE, bestaande uit een op maat gemaakte schokmontage, geïntegreerd metalen popfilter en een schroefdraadadapter die op elke microfoonstandaard past.

 


sE2200 size: ø51 x 215 mm
sE2200 weight 611 g
Isolation Pack size: 165 x115 x111 mm (L x W x H)
Isolation Pack weight: 250 g
Total net weight: 868 g
Gift Box size: 28 x 23 x 14 cm (L x W x H)
Gift Box weight: 1.29 kg / 2.84 lbs

Productdetails

Kleur
Zwart
Type
SE2000
Nieuw
819032011256
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking