Yamaha YDP-165B Digitale piano, Zwart
Yamaha YDP-165B Digitale piano, Zwart
Yamaha YDP-165B Digitale piano, Zwart
Yamaha YDP-165B Digitale piano, Zwart

Yamaha YDP-165B Digitale piano, Zwart

€ 1.299,00
Incl. BTW

PRACHTIG, KRACHTIG GELUID GESAMPLED VAN DE VEELGEPREZEN YAMAHA CFX-CONCERTVLEUGEL

De YDP-165 is voorzien van een pianovoice die is gesampled van Yamaha's vlaggenschip CFX-concertvleugel - een gerenommeerde vleugel die sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas levert, gecombineerd in een buitengewoon expressief geluid.

 

De YDP-165 heeft hetzelfde gedetailleerde geluid - van de lagere toetsen tot de hogere toetsen - vol helderheid en rijk aan kleurrijke harmonische inhoud. Het biedt u buitengewoon expressieve kracht en nuance, die een authentiek speelgevoel geven bij uw dagelijks oefenen en uw emotievolste uitvoeringen.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

- De instrumenten uit de ARIUS Standard-serie, met hun zorgvuldig vervaardigde toetsenborden, leveren het rijke geluid van een vleugel en bieden de meest luxueuze expressieve pianoprestaties die mogelijk zijn. Bovendien zijn de YDP-165 en YDP-145 voorzien van Yamaha's unieke nieuwe functie Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite) en constructie met klankgaten.

 

- Geniet van het spelen met rijk, realistisch geluid, zelfs met een hoofdtelefoon. De YDP-165 en YDP-145 hebben een nieuwe functie die het geluid vriendelijk voor uw oren maakt.

 

- Dankzij de compatibiliteit met Yamaha's gratis Smart Pianist-app kunt u een smartphone of tablet aansluiten en bewerkingen uitvoeren zoals voiceselectie en het afspelen van songs. Bovendien is het een buitengewoon handig oefenhulpmiddel, aangezien de app 353 songs met bladmuziek heeft die u kunt bekijken, evenals functies voor het opnemen van songs.

Productdetails

YouTube code
Pd4z-qiJWsU
Kleur
Zwart
Type
YDP-165B
Soort
Digitale Piano
1000000133424
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking