Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano
Roland F-140R-CB Digitale Piano

Roland F-140R-CB Digitale Piano

Niet op voorraad
€ 1.477,00
Incl. BTW

De F-140-R-CB is een moderne piano met topprestaties in stijlvol matzwart (Charcoal Black).

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

De F-140R is een digitale piano op maat gemaakt voor het moderne leven. Dit compacte instrument, perfect voor kleinere appartementen, zit boordevol handige technologische snufjes van de marktleider op het vlak van digitale piano’s. De authentieke, expressieve pianoklank mogen we op zijn minst merkwaardig noemen voor zo’n compact en budgetvriendelijk instrument. De ingebouwde stereoluidsprekers projecteren een rijk en vol geluid, terwijl het Headphones 3D Ambience-effect je volledig onderdompelt in je pianomuziek wanneer je in je eentje oefent. De ingebouwde ritmische achtergrondbegeleiding zorgt voor extra fun, en geeft je de controle over een volledig muziekensemble dat automatisch de door jou gespeelde akkoorden volgt. De F-140R kan je ook helpen om een betere pianist en componist te worden, met o.a. zijn ingebouwde opnamefunctie, zijn Bluetooth®-verbinding voor het gebruik van muziekapps en zijn USB-poort voor aansluiting op een computer.

 

Als je in een flat woont en je wil een kwaliteitspiano, dan is de F-140R precies wat je zoekt. De befaamde sound, feel en technologie van Roland leveren hoogstaande pianoprestaties in een compacte behuizing die probleemloos in krappe ruimtes en kamers past. De ingetogen maar elegante look van de F-140R is perfect voor moderne woonruimtes, terwijl de keuze voor een witte of eigentijdse zwarte afwerking de mogelijkheid biedt om het instrument naadloos te matchen met je inrichting en meubilair. Het unieke deksel van de F-140R transformeert bij het openen in een partituurstandaard. Na sluiting wordt het volledige klavier bedekt, waardoor het uiterlijk van de piano onopvallend in het interieur opgaat wanneer hij niet in gebruik is. Met zijn superieure bouwkwaliteit en innoverende technologische features die veel veder gaan dan andere instrumenten binnen zijn prijsklasse, bewijst de F-140R zich als een volwaardig muziekinstrument dat jarenlang plezier garandeert en meegroeit met je muzikale vorderingen.

 

De SuperNATURAL Piano-klankgenerator van Roland levert de rijke, complexe sound van een akoestische vleugel en zorgt voor een ongelooflijke speelervaring. Het PHA-4 Standard-klavier heeft de functies, het uiterlijk en de Ivory Feel-textuur overgeërfd van de klavieren uit onze topinstrumenten. De F-140R is verder uitgerust met de allernieuwste sensortechnologie die optimaal gebruik maakt van het enorme klankbereik van de SuperNATURAL Piano. Met zijn ingebouwde ritmefunctie geeft de F-140R je de mogelijkheid om samen te spelen én oefenen met een schitterend achtergrondensemble. De ritmes zijn erg eenvoudig in gebruik, en de intelligente backing volgt automatisch de akkoorden die jij speelt. 72 verschillende ritmestijlen coveren een uitgebreid scala aan muziekgenres: van rock en jazz naar latin, reggae, moderne elektronische muziek en nog veel meer. Naast het plezier van te oefenen en performen met het geluid van een complete band, helpen de ritmes ook om je gevoel voor timing aan te scherpen, en dat op een manier die vele malen interessanter is dan samen te spelen met de ingebouwde metronoom.

 

Samenspelen met ritmebegeleiding is ook perfect om de andere sounds van de F-140R te verkennen. Zo beschikt het instrument niet alleen over het geluid van een akoestische piano maar ook over orgels, gitaren, blazers, synths en nog veel meer. Smartphones en tablets hebben de manier waarop mensen piano leren spelen, veranderd. Of je nu je partituren online bestelt of eerder een meer geavanceerde aanpak verkiest, de F-140R past zich aan aan jouw manier van spelen. iOS apps zoals PiaScore geven je gratis toegang tot meer dan 70.000 klassieke partituren – en de pagina’s van de partituren op het scherm van je iPad/iPhone kan je omdraaien door een pianopedaal in te drukken. De krachtige digitale technologie van de F-140R maakt het heel eenvoudig om muziekplezier in je drukke leven te introduceren. Een digitale piano dient nooit gestemd te worden en klinkt altijd perfect, waardoor de (half)jaarlijkse kosten geëlimineerd worden die samengaan met het frequente onderhoud van een akoestische piano. Daarnaast kun je ook gemakkelijk het volume van de speakers aanpassen: een essentiële functie als je op een appartement of (studenten)kamer woont.

 

Nog een groot voordeel van een digitale piano is de mogelijkheid om de luidsprekers volledig uit te schakelen en met een hoofdtelefoon te spelen, zodat je eender wanneer kunt musiceren zonder daarbij anderen te storen. Het unieke Headphones 3D Ambience-effect van de F-140R verrijkt de piano-ervaring tijdens dergelijke privésessies, waardoor je het gevoel krijgt dat de klank uit het instrument zelf ontstaat. De F-140R beschikt ook over talrijke nuttige digitale features die je inspiratie bezorgen of assisteren bij het oefenen. We hebben het dan onder meer over de ingebouwde metronoom, een recorder om performances mee op te nemen en te delen met anderen, een computerlink via usb én een Twin Piano-modus die het klavier in twee helften opsplitst zodat twee spelers zij aan zij piano kunnen spelen, zélfs in dezelfde tessituur.

Productdetails

Maat
88 gewogen toetsen
Kleur
Zwart
4957054508159

Accessoires

Audio Technica Ath-M70X Audio Technica Ath-M70X 2
Laatste items in voorraad
Audio Technica ATH-M30x
  • Aanbieding!
  • -€ 6,00
Laatste items in voorraad
Audio Technica ATH-M50x Audio Technica ATH-M50x 2
  • Aanbieding!
  • -€ 16,00
Audio Technica ATH-M40x Audio Technica ATH-M40x 2
  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Audio Technica ATH-M20x Audio Technica ATH-M20x 2
  • Aanbieding!
  • -€ 6,00
Laatste items in voorraad
GEWA HP SIX Hoofdtelefoon
Laatste items in voorraad
Roland RPB-300BK Pianobank, Gewatteerde zitting, Zwart
  • Aanbieding!
  • -€ 30,00
Laatste items in voorraad
Roland RPB-200PE Pianobank, Zwart Hoogglans
Laatste items in voorraad
Roland RPB-200BK Pianobank, Zwart
  • Aanbieding!
  • -€ 30,00
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking