Manuel Rodriguez Ecologia E-65
Manuel Rodriguez Ecologia E-65
Manuel Rodriguez Ecologia E-65
Manuel Rodriguez Ecologia E-65
Manuel Rodriguez Ecologia E-65
Manuel Rodriguez Ecologia E-65

Manuel Rodriguez Ecologia E-65

Laatste items in voorraad
€ 325,00
Incl. BTW

- Top: Massief Sparren

- Zij en achterkant: Walnoot

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

De Manuel Rodríguez ECOLOGÍA serie grijpt terug op de tradities van de Europese gitaarbouw van de overgrootvaders.

In die tijd werd alleen hout gebruikt dat voor de huisdeur groeide en beschikbaar was. Pas veel later verdrong de internationale handel, inclusief tropische houtsoorten, de lokale bossen die decennialang waren beproefd.

De serie is in essentie gebaseerd op deze oude tradities en is daarmee ecologisch actueel. Er wordt geen enkel stuk tropisch hout gebruikt. In plaats daarvan worden Europese houtsoorten zoals spar, walnoot, esdoorn en acacia gebruikt. Verder wordt alleen eco-matte lak op waterbasis gebruikt. Dit algehele ecologisch duurzame ontwerp onderscheidt de ECOLOGÍA serie duidelijk van andere gitaren.


Qua klank zijn de instrumenten, die handgemaakt zijn in Europa, moderaat gestemd en ontworpen voor een gebalanceerde sound. Dit wordt onder meer verzekerd door de traditionele halsconstructie met zwaluwstaart verbinding, die niet alleen een hoge stabiliteit maar ook een zeer goede trillingsoverdracht garandeert.


Een bijzonder featurevan alle Manuel Rodríguez 4/4 gitaren is de GEWA armsteun, die twee duidelijke voordelen biedt: met zijn ronde vorm zorgt hij voor een bijzonder aangenaam speelgevoel en laat het bovenblad vrij trillen over het hele oppervlak, omdat het demping voorkomt doordat de rechterarm er bovenop wordt geplaatst.

Meer geluid, meer comfort.


German made Hannabach 815HTC snaren worden in de fabriek opgewonden en ronden het klankconcept van deze serie perfect af.


De instrumenten van de Manuel Rodríguez ECOLOGÍA serie zijn verkrijgbaar in alle vijf in de handel verkrijgbare maten tot de kleine 1/4 gitaar.

Productdetails

Maat
4/4
Kleur
Satin
Type
Ecologia
1 Item
4046662288352
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking