Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2
Blackstar ID:Core 10 V2

Blackstar ID:Core 10 V2

BLACKSTAR
€ 139,00
Incl. BTW

De ID: Core Stereo 10 V2 is een ultieme 2x5W gitaarversterker op instapniveau. Ongelooflijke klank en flexibiliteit is toegankelijk via een eenvoudige en intuïtieve bedieningsset en wordt geleverd in SUPER WIDE STEREO om een ​​meeslepende speelervaring te geven die je verslaafd zal maken aan het spelen van gitaar.

 

10w,2x3",Stereo Digital Guitar Combo Amplifier

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

 

 

ID: CORE V2 vertegenwoordigt het hoogtepunt van meer dan negen jaar technisch onderzoek en ontwikkeling. Deze versterkers hebben een intuïtieve bedieningsset als een traditionele versterker, maar hebben de veelzijdigheid van programmeerbaarheid. De unieke bedieningselementen stellen u, de gitarist, in staat om uw eigen geluid op maat te ontwerpen. De unieke en verbeterde stembediening heeft zes verschillende kanalen - Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD 1, OD 2. Bij gebruik in combinatie met Blackstar's gepatenteerde ISF-besturing kun je de exacte klank krijgen waar je aan denkt. De effectsectie levert tegelijkertijd modulatie-, delay- en nagalmeffecten van studiokwaliteit die u bij uw geluid kunt opslaan.

 

Het grondig bewerken en opslaan van patches is eenvoudig met de Blackstar INSIDER-software. Patches kunnen worden gedeeld, geüpload en gedownload via de online community. Met de USB-aansluiting kunt u ook rechtstreeks van uw versterker op uw computer opnemen; nieuwe USB 2.0-functionaliteit zorgt voor eenvoudiger opnemen en reampen, plus de mogelijkheid om alleen de voorversterker op te nemen voor het toevoegen van je eigen effecten en kabinet-emulatie in de DAW / post-processing. Een geëmuleerde output, MP3 / line input en ingebouwde, via het paneel toegankelijke tuner maken het pakket compleet.

 

Door gebruik te maken van de unieke stembesturing en de gepatenteerde ISF, bieden ID: CORE-serie versterkers ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor je het geluid in je hoofd kunt ontwerpen en thuis, in de studio of tijdens de repetitie kunt afleveren.

 

  • 2x5W programmeerbare combo

  • Super brede stereo

  • EQ met gepatenteerde ISF

  • Voice - kies uit 6 klassieke kanalen

  • 12 stereo-effecten

  • Bewaar maximaal 6 van uw geluiden

  • Gratis INSIDER-software

  • USB Mini B voor gebruik met INSIDER en opname (kabel niet inbegrepen)

  • Stereo MP3 / Line In met dynamische EQ voor geweldig klinkende muziekweergave

  • Luidspreker-geëmuleerde lijnuitgang voor stil oefenen of opnemen

  • Stereo speaker configuratie

  • Netvoeding via een aparte PSU (meegeleverd)

Productdetails

Kleur
Zwart
Type
ID:Core 10 V2
Soort
Gitaar versterker
845644003358
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking