Akai MPC One +
Akai MPC One +
Akai MPC One +
Akai MPC One +
  • Aanbieding!
  • -€ 100,00
Akai MPC One +
Akai MPC One +
Akai MPC One +
Akai MPC One +

Akai MPC One +

Akai
€ 699,00 € 799,00 -€ 100,00
Incl. BTW

Standalone MPC - Geen computer nodig.

• 16 Velocity-gevoelige RGB-pads met poly-aftertouch.

• 2 GB RAM voor sampling en opnemen.

• 16 GB interne opslag (meer dan 7,5 GB voor gebruikersopslag).

• 1 gratis premium MPC Plugin-instrument met inbegrepen voucher (beperkte tijd aanbieding).

• 7 inch full-color multi-gesture touch display.

• 4 touch-capacitieve Q-Links-knoppen.

• Stereo line level-ingangen.

• Stereo uitgangen.

• Ingebouwde Wi-Fi / Bluetooth.

• USB-hostpoort voor thumbdrives, MIDI-controllers of Class Compliant-audio-interfaces.

• Akai Red-kleurvariant.

• Werkt als een bedieningsoppervlak voor MPC 2-software voor Mac en pc (inbegrepen).

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

 

Akai MPC ONE +STANDALONE MPC MET 7" TOUCHSCREEN / WIFI & BLUETOOTH

VERSTERK JE BEATS

 

STANDALONE MET POWER!

 

De nieuwe MPC One+ brengt een boost van energie naar de standalone workflow om creatieve snelheid en efficiëntie te verbeteren. Met de MPC One+ kunnen beatmakers, producers en live performers genieten van de creatieve reis zoals nooit tevoren.

PUUR STANDALONE VERMOGEN IN JE HANDEN

Het hart van de MPC One+ wordt gevormd door de krachtige multi-core processor, dezelfde als in de vlaggenschip MPC X. Dit is geen afgeschaalde kleine broer, maar een productie-eenheid gebouwd met dezelfde DNA voor hoogwaardige muziekcreatie. Instrumenten, audio, MIDI en effectverwerking om de muziek tot leven te brengen. Met een verbeterde interne opslag van 16 GB kun je meer van je geïnspireerde momenten creëren en opslaan in de MPC One+ voor directe toegang en ophalen.

 

DRAADLOOS VOOR DE TOEKOMST

Nieuwe Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit opent een wereld van mogelijkheden voor je creatieve workflow. Met Wi-Fi heb je nu toegang tot Ableton Link 3 om al je geschikte apparaten draadloos te verbinden en synchroniseren. Vergrendel patronen en grooves voor een mega-creatie zonder kabels of verbindingen. Gebruik je Bluetooth-geschikte MIDI-controller om synthesizers en melodieën vast te leggen terwijl je meeslepende ritmes je in de beat brengen. Combineer het met een draadloos QWERTY-toetsenbord om nauwkeurig door mappen en bibliotheken te zoeken. Met Wi-Fi en Bluetooth is je MPC One+ misschien niet verbonden, maar zit je wel vast aan de muziek.

 

HET CENTRUM VAN JE CREATIVITEIT

MPC One+ is bedoeld als het middelpunt van je creatieve werkruimte. Of je nu compacte, efficiënte beatmaking nodig hebt of uitgebreide geïnterconnecteerde productie en compositie, MPC One+ is veelzijdig genoeg om aan elke behoefte te voldoen.

 

Sluit je studioluidsprekers aan op de stereo-uitgangen voor nauwkeurige monitoring. Een paar line-level-ingangen staan klaar voor keyboards, synths, instrumenten, hardwareprocessors en meer. Breid je I/O uit met ondersteuning voor Class-Compliant apparaten via een USB-A-hostpoort. Sluit je favoriete plug-and-play USB MIDI-controllers, audio-interfaceapparaten of verwisselbare opslagstations aan en til je productie naar een hoger niveau met gemak.

 

DE WORKFLOW DIE INSPIRATIE ONTSTEEKT

MPC is het belangrijkste platform voor alle op patronen gebaseerde muziek, van EDM tot Electro, van Hip-Hop tot House en verder. Met 128 MIDI- en 8 audiotracks per project kan MPC One+ elk idee vastleggen zo snel als je het kunt bedenken. Blader door duizenden MPC Plugin Instrument-presets om dat perfecte geluid te vinden om melodieën op te bouwen of harmonische frases te vormen met massieve klanken. Leg serieuze drums en percussie neer met de kenmerkende MPC groove en precisie. 16 Levels, Note Repeat en Time Correct hebben het ritmische gevoel voor generaties gedefinieerd en blijven de basis vormen voor hit na hit. Gebruik de pads in combinatie met de modi Notes en Chords om een compleet nieuwe wereld van pad-prestaties te ontgrendelen met de 16 velocity-gevoelige RGB-verlichte pads.

 

ÉÉN PLEK VOOR JE GELUIDEN, SAMPLES EN SONGS

MPC One+ groeit met je mee terwijl je evolueert op je muziekproductiereis. Update functies, geluiden en samples draadloos dankzij de ingebouwde Wi-Fi. Wanneer nieuwe MPC-plugin-instrumenten beschikbaar zijn, ontvang je directe meldingen, downloads en software-autorisaties rechtstreeks vanuit je MPC One+. Blader en synchroniseer je samengestelde Splice-loops en -samples en geef je producties altijd een frisse inspiratieboost wanneer je die nodig hebt. Houd al je geluiden en instrumenten binnen handbereik om op elk moment de meest geïnspireerde momenten vast te leggen.

DE VOLGENDE STAP VAN JE MPC-REIS

MPC One+ is er voor de producers en beatmakers die klaar zijn om de volgende stap in de reis te zetten. Upgrade naar MPC One+ vanuit MPC Beats en laad je oude projecten naadloos op MPC One+. Je MPK mini of andere class-compliant controller kan worden aangesloten voor krachtige toetsenbordbesturing van populaire MPC-plugin-instrumenten zoals Hype, Mellotron of Odyssey. Voor een beperkte tijd ontvang je een voucher voor een gratis MPC Plugin-instrumentendownload uit de MPC Store bij aankoop en registratie van een nieuwe MPC One+.

MPC One+ is gearriveerd en de muzikale mogelijkheden die voor je liggen zijn eindeloos met de kracht van zijn supercharged standalone workflow.

Productdetails

Kleur
Rood
Type
MPC One +
694318026083
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking