Numark Mixstream Pro Go DJ Console
Numark Mixstream Pro Go DJ Console

Numark Mixstream Pro Go DJ Console

Numark
€ 899,00
Incl. BTW

Op zoek naar de ultieme DJ-vrijheid? Zoek niet verder dan de Numark Mixtrack Pro Go - de eerste 100% draadloze standalone DJ-controller ooit. Met de Mixtrack Pro Go kun je overal muziek maken en afspelen, zonder dat je kabels of een aparte computer nodig hebt.

 

Dus, waar kun je DJ'en met een Mixtrack Pro Go? Het antwoord is simpel: overal! Of je nu op een feestje, in een club, op een bruiloft bent of gewoon rondhangt met vrienden, de Mixtrack Pro Go geeft je de kracht om fantastische muziek te maken terwijl je onderweg bent, zonder enige beperkingen.

 

Dankzij de intuïtieve lay-out en geavanceerde functies maakt de Mixtrack Pro Go het gemakkelijk om geweldige mixen te maken, waar je ook bent. En dankzij de ingebouwde batterij kun je urenlang spelen zonder dat je ooit hoeft in te pluggen.

 

Dus als je op zoek bent naar de ultieme DJ-vrijheid, zoek dan niet verder dan de Numark Mixtrack Pro Go. Of je nu een professionele DJ bent of net begint, deze ongelooflijke controller tilt je muziek naar het volgende niveau - overal en altijd.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

Productdetails

YouTube code
EpC4Ks0sF_0
Maat
Pro DJ
Kleur
Zwart
Type
6713 DE
Soort
DJ Console
676762286114
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking