Pioneer DJM-S3 2 ch Mixer
Pioneer DJM-S3 2 ch Mixer
Pioneer DJM-S3 2 ch Mixer
Pioneer DJM-S3 2 ch Mixer

Pioneer DJM-S3 2 ch Mixer

Laatste items in voorraad
€ 549,00
Incl. BTW

Met de DJM-S3 mixer van Pioneer DJ kun je na het uitpakken direct aan de slag met Serato DJ Pro, dankzij de ingebouwde geluidskaart. De mixer is uitgerust met een duurzame Magvel-crossfader, die voor een soepele en accurate respons zorgt en afkomstig is van de DJM-900NXS2. De scratchvriendelijke lay-out biedt veel ruimte voor creativiteit, en de mixer is geschikt voor intensief gebruik.

 

Om nog meer creativiteit toe te voegen aan je DJ-set, kun je de DDJ-SP1 controller aansluiten op de DJM-S3 en de grote Performance Pads gebruiken om de vele kenmerken van Serato DJ Pro, inclusief de FX, te bedienen met je vingertoppen.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

Belangrijke kenmerken van de DJM-S3 zijn onder meer de ingebouwde geluidskaart, die het mogelijk maakt om je PC/Mac met één USB-kabel aan te sluiten en digitaal te mixen en scratchen via draaitafels en met behulp van het Serato DVS Control Vinyl of compatibele multispelers. De Magvel-crossfader is zeer responsief en gaat meer dan 10 miljoen bewegingen lang mee, en met de onafhankelijke kanaalfilters kun je unieke texturen creëren door aan de filterknop te draaien en de resonantie aan te passen met de parameterknop. Tot slot biedt de mixer een hoge audiokwaliteit dankzij de ditheringtechnologie, zodat je het échte geluid van je tracks kunt horen, of je nu digitale of analoge geluidsbronnen afspeelt.

Productdetails

Kleur
Zwart
Type
DJM-S3
1 Item
4573201241078

Accessoires

Pioneer PLX-500-W Pioneer PLX-500-W 2
DJ Mixer

Pioneer PLX-500-W

Bel voor levertijd
Pioneer PLX-1000 Direct Drive Turntable Pioneer PLX-1000 Direct Drive Turntable 2
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking