Numark NDX500
Numark NDX500
Numark NDX500
Numark NDX500
Numark NDX500
Numark NDX500

Numark NDX500

Numark
Niet op voorraad
Adviesprijs: € 323,99
€ 319,99
Incl. BTW

De definitie van veelzijdig

 

De NDX500 is een USB / CD-mediaspeler en softwarecontroller waarmee je overal kunt dj'en met je hele mediabibliotheek. Door uitgebreide stand-alone functionaliteit te combineren met diepgaande hardware- en software-integratie, kan de NDX500 muziek afspelen en mixen vanaf vrijwel elke digitale audiobron. DJ met USB-sticks, cd's en mp3-cd's zonder uw computer aan te zetten, of gebruik de ingebouwde audio-interface en USB-MIDI-modus van de NDX500 om met software te dj'en.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

Veelgeprezen Jogwheels...

 

Het aanraakgevoelige Jogwheel klaart de klus met een griezelige nauwkeurigheid. Scratch, zoek en backspin met precisie en betrouwbaarheid in elke omgeving - adaptieve schoteltechnologie kalibreert zichzelf automatisch voor optimale prestaties, ongeacht vochtigheid of omgevingsveranderingen. Met een instelbare start- / stoptijd kunt u rem- en power-up / down-effecten in vinylstijl creëren.

 

Elke DJ heeft verbindingen nodig

 

Alle bedieningselementen van de NDX500 zijn toegewezen aan Serato DJ * (apart verkrijgbaar), zodat u deze kunt aansluiten op uw Mac en pc en kunt beginnen met optreden. De NDX500 beschikt ook over USB-audio, zodat u audio van uw computer kunt afspelen. Ongeacht de bron, alle belangrijke informatie wordt weergegeven op het verlichte display, zodat u uw muziekbibliotheek in één oogopslag kunt beheren.

 

Meesterlijke manipulatie

 

Met een uitgebreide set bedieningselementen voor trackmanipulatie kunt u een set manoeuvreren met praktische of rauwe creativiteit. De hot-cues bieden directe toegang tot de belangrijkste punten in de track. Zowel een looping-sectie als een stotterstart zorgen voor een naadloze creatie van mixfunderingen, overgangen en meer. Automatische BPM-counters met tap-tempo-override komen ter zake, zodat u met precisie kunt mixen.

Productdetails

Gewicht (kg)
4
Type
NDX500
0676762263115
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking