Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III
Numark Mixtrack III

Numark Mixtrack III

Numark
Niet op voorraad
€ 179,00
Incl. BTW
2-Channel DJ controller with Virtual DJ LE

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

De Mixtrack 3 van Numark is de derde toevoeging aan de reeks van zeer succesvolle DJ-controllers. Numark bouwt met de Mixtrack 3 verder op de populaire features van zijn voorgangers. Ook is het duidelijk dat de engineers inspiratie hebben geput uit het design van professionele units als de Numark NV en NS7 serie. De Mixtrack 3 verschilt in essentie weinig van zijn grotere broer de Pro 3; de Pro3 is voorzien van een interne audio interface en wordt geleverd met Serato DJ Intro, waar de Mixtrack 3 Virtual DJ LE 8 in het pakket heeft.

 

Features

Numark heeft een aantal belangrijke aanpassingen gedaan die de workflow en intuïtieve bediening van de controller ten goede komen. Zo zijn de performance pads nu onder de platters gepositioneerd, zodat het niet mogelijk is per ongeluk de platters aan te stoten. Op de plek waar voorheen de pads zaten, aan de bovenkant van de controller, vinden we nu een een multifunctionele touch strip die dient voor het controleren van de FX parameters en voor het browsen door tracks. Elk kanaal is voorzien van een dedicated filter knob. De play/pause-, cue- en sync-knoppen zijn nu van metaal in plaats van kunststof wat de levensduur aanzienlijk zal verlengen.

 

Software

Bijgeleverd wordt Virtual DJ LE 8 en de Prime Loops remix tool kit. Deze toolkit geeft de gebruiker de mogelijkheid loops en samples toe te voegen aan een live set. De Numark Mixtrack 3 heeft een uitzonderlijke bouwkwaliteit, beschikt over tal van features en voor nagenoeg iedere DJ-software zijn er mappings beschikbaar. Numark zet met de Mixtrack 3 een nieuwe standaard voor de betaalbare DJ-controller.

Productdetails

Type
Mixtrack III
Soort
DJ Controllers
0676762191616

Accessoires

Numark HF-125 Numark HF-125 2
Laatste items in voorraad
HOOFDTELEFOON

Numark HF-125

Direct leverbaar
GEWA HP SIX Hoofdtelefoon
Laatste items in voorraad
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking