Numark Mixtrack Pro 3 Bekijk groter

Numark Mixtrack Pro 3

€ 219.99

Nieuw

All in one controllerb voor Serato DJ met ingebouwde audio-inteface.

Wordt geleverd met Serato DJ Intro software.

Meer details

Mixtrack Pro3

Met de Mixtrack Pro 3 is de derde toevoeging aan deze serie. Numark borduurt met de Pro 3 voort op de voorgaande modellen. Alle features en functionaliteiten die de vorige modellen zo populair maakten zijn dan ook behouden. Ook de Mixtrack Pro 3 is een tweedecks controller met een uitgebreide effectensectie voor ieder deck. In tegenstelling tot de Pro 2 zijn de pads nu aan de onderkant, onder de platter gepositioneerd. Een slimme beslissing van Numark aangezien dit zorgt voor een beter overzicht en zodoende een betere workflow. Een andere belangrijke aanpassing is de toevoeging van 100 mm lange pitch sliders; waar andere merken vaak kiezen voor pitch sliders van slechts 60 mm. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de pitch vele malen nauwkeuriger kan afstellen. Minder kans dus dat een track er naast zal lopen.

 

Features

 

Verder zijn er voor ieder deck hoogwaardige dedicated filter knobs voorzien, die men op geen andere controller in deze prijsklasse tegenkomt. De populaire pads zijn zoals vermeld gebleven; deze zijn toewijsbaar en kunnen gebruikt worden voor het triggeren van effecten, cue-points en loops. Op de plek van de pads vindt men nu een multifunctionele touch strip voor het controleren van de FX parameters en Strip Search operation. Een feature die ook wel gekend is als needle search op de Pioneer CDJ.

 

Design

 

Ook het uiterlijk van de controller heeft een flinke opfrisbeurt gekregen: de transport controls, oftewel de play/pause, cue en sync knoppen zijn van metaal in plaats van kunststof evenals de 5 inch hyper-responsive platters. De behuizing van de controller is matzwart wat een mooi contrast geeft met de rode LEDs. Tot slot is de Mixtrack Pro 3 voorzien van een ingebouwde class compliant audio interface met zowel een 6.3 als een 3.5 mm jack aansluiting. De Numark Mixtrack Pro 3 wordt geleverd inclusief Serato DJ Intro, waar dit voorheen Virtual DJ was en de Prime Loops Remix Tool Kit.

  • Type
    Mixtrack Pro 3

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Numark Mixtrack Pro 3

Numark Mixtrack Pro 3

All in one controllerb voor Serato DJ met ingebouwde audio-inteface.

Wordt geleverd met Serato DJ Intro software.

Schrijf uw recensie