Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller
Roland DJ-707M DJ Controller

Roland DJ-707M DJ Controller

€ 1.145,00
Incl. BTW

4-Channel DJ-controller met 7 inputs (2x XLR, 4 channels + aux), ACB Drumcomputer, Scene-memories & Speaker-zone-management

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

Voor DJ's die meer doen dan alleen maar muziek mixen

Mobiele Dj’s spelen niet gewoon muziek — ze zijn ook de MC, geluidstechnicus, belichtingsontwerper en soms zelfs ook de organisator van het evenement. Deze zware workload betekent dat ze apparatuur nodig hebben die meer kan dan alleen maar songs aan elkaar mixen.

Hier is de Roland DJ-707M, een geïntegreerde live geluidsconsole, luidspreker-managementsysteem, en volledig uitgeruste performance DJ controller die de hoge audio-eisen van actieve mobiele Dj’s aankan.

De DJ-707M maakt gebruik van de DSP van de Roland digitale audioconsoles om je te verzekeren van een zo luid en zo clean mogelijke sound—of het nu met je eigen PA-systeem is of met de installatie die ter plaatse staat. Welk soort optreden het ook is, je klanten zullen zich een geweldige sound herinneren omdat de DJ-707M voorzien is op onverwachte situaties, zoals laptops die crashen, onaangekondigde gastoptredens, video feeds en pijnlijke audioproblemen zoals feedback.

 

Scene Presets

 

Met de 10 ingebouwde scenes kan je gebruiksklare instellingen maken voor audio routing, luidsprekermanagement en systeemconfiguraties, die je op gelijk welk moment kunt oproepen. Met scenes bespaar je geweldig veel tijd voor standaard evenementopstellingen, omdat je kunt switchen tussen instellingen voor verschillende luidsprekersystemen en specifieke configuraties kunt oproepen voor locaties waar je regelmatig speelt.

 

Luidsprekermanagement x3

 

De Master-, Booth- en Zone-uitgangen hebben allemaal onafhankelijke instellingen, met o.m. een 4-bands EQ, multiband compressie, limiter en mono mode. Het is net alsof je drie processoren voor luidsprekermanagement in één apparaat hebt.

 

Anti-Feedback

 

Feedback op een optreden is gevaarlijk, want het kan een speciale speech verknoeien of zelfs het hele evenement in gevaar brengen. Een ingebouwde feedbackonderdrukking detecteert feedback—en anticipeert er zelfs op—en past vervolgens de output van de luidsprekers automatisch aan.

 

Twee USB-poorten

 

Sluit twee computers tegelijk aan. Zo heb je een backup laptop of kan je naadloos je DJ-set mixen. De USB B-poort doet ook dienst als standaard USB audio-interface.

Inputs voor gastoptredens

Wanneer er op een evenement een gastmuzikant- of performer is, dan kan je die gemakkelijk inpluggen via de 1/4-inch jacks of 1/8-inch stereo aux input op het frontpaneel, zonder hinder voor je DJ-configuratie.

 

Zone Output

 

De volledig toewijsbare zone output met specifieke volumeregeling is ideaal om een aparte mix te creëren voor een videograaf, zodat er andere muziek wordt gestuurd naar een ander deel van de locatie, of zelfs om een subwoofer toe te voegen.

 

Duurzaam gebouwd

 

Jij kunt niet werken als je DJ controller niet werkt. Daarom is de DJ-707M gebouwd voor een leven op de weg, met robuuste, versterkte metalen onderdelen, zowel aan de binnen- als de buitenkant.

 

Het juiste formaat voor DVS

 

Met zijn formaat past de DJ-707M perfect tussen draaitafels en DJ-mediaspelers. En hij is klaar voor Serato met DVS Upgrade, dus je kunt hem gebruiken als ultieme mobiele DJ-mixer in je eigen opstelling.

 

Mic Check 1, 2…3 & 4

 

DJ’s weten dat je geweldig moet klinken door de microfoon als je echt wil rocken op een evenement. De microfoonsectie van de DJ-707M kan alles aan, van een gewone toespraak of aankondiging tot karaoke-feestjes (met toonhoogtecorrectie). Met het DNA van een professionele audioconsole beschikt de DJ-707M over microfoonvoorversterkers van studiokwaliteit met onafhankelijke gain, low-cut en noise gate op elk kanaal.

 

Professionele microfoon-EQ en -effecten

 

Van flexibiliteit gesproken: je kunt de aux inputs op het frontpaneel als microfooningang gebruiken—gewoon even de schakelaar op MIC zetten om de juiste signaalsterkte en impedantie te krijgen. Dit geeft je in totaal vier microfooningangen, genoeg om iedereen op het feestje te laten meezingen!

Het echte DJ-werk

Na alle event planning, opstelling, toespraken en introducties, moet je nog wel de sfeer erin krijgen en de dansvloer zien te vullen. Met de DJ-707M kan je jouw DJ-kwaliteiten te volle naar buiten brengen, en de diepgaande Serato DJ Pro-integratie combineren met creatieve tools die je alleen maar op Roland DJ controllers vindt.

 

Serato DJ Pro

 

Met volledige ondersteuning voor Serato DJ Pro, kan je hot cues, loops, rolls, pitch play, slicer, en nog veel meer gebruiken. Serato DJ Pro wordt geleverd met iZotope audio-effecten om je sound te stylen met één simpele draai aan de knop.

 

Volledig aanpasbare Crossfader

 

Maak perfecte scratches en naadloze overgangen met de robuuste crossfader, met full-range curve-instellingen en een marge die regelbaar is via de software.

 

Filter en effecten voor ieder kanaal

 

Rolands vlekkeloos klinkende hardware-effecten, met o.m. Filter, Dub Echo, Jet, Noise, Reverb, Delay, Bit Crush, Phaser, Noise 2 enz., kunnen individueel worden toegewezen aan de specifieke Filter/FX-knop op ieder kanaal.

 

TR-Drums + ingebouwde geluidseffecten

 

In Deck 3 zit er een Roland TR drummachine verborgen, dus je kunt je songs accentueren met klassieke TR-808 en 909 drum loops of zelfs een begeleidingsritme voorzien voor instrumentalisten. Als je Deck 4 instelt op OSC, kan je sweepers, synth stabs en andere interne DJ-geluidseffecten mee in je mix gooien.

Productdetails

Verkoopprijs inclusief
1090
Type
DJ707M
Soort
DJ Controllers
4957054514129

Accessoires

ADAM T5V Studio Monitor Speaker ADAM T5V Studio Monitor Speaker 2
Adam T7V Actieve nearfield monitor speaker Adam T7V Actieve nearfield monitor speaker 2
Laatste items in voorraad
Shure SM58 (zonder schakelaar)
Sennheiser HD-25 Light Sennheiser HD-25 Light 2
  • Aanbieding!
  • -€ 54,00
Niet op voorraad
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking