Aanbieding! Numark Orbit draadloze controller Bekijk groter

Adviesprijs: € 143.99

Numark Orbit draadloze controller

€ 69.00

€ 115.19

-€ 46.19

Nieuw

2,4 GHz Wireless DJ-Controller met Motion Control

Meer details

De Numark Orbit ziet er niet alleen uit alsof hij recht uit de ruimte komt, maar ook werkt hij niet volgens de traditionele DJ-manier van werken! Deze bijzondere controller werkt draadloos op het 2.4 GHz netwerk, wat supersnelle datacommunicatie mogelijk maakt. De Numark Orbit is voorzien van 8 RGB pads per zijde, heeft 4 selecteerbare banks en 4 virtuele knoppen per bank. Het centrale, verlichte jogwheel maakt het mogelijk om te browsen en scratchen, het ligt er maar aan hoe u wenst te mappen.

 

Techniek van de Orbit controller

De bizarre Orbit controller is voorzien van een geavanceerde two-axis accelerometer, waardoor hij reageert op bewegingen. Hang hem op uw schouder, bind hem rond uw middel of tape hem vast aan uw been, u maakt het zo gek als u zelf wilt. De Orbit kan eenvoudig bediend worden en beschikt over multicolor aanslaggevoelige pads om samples te kunnen triggeren. Dit kan onder meer van pas komen bij de DJ c.q. live artiest die graag interactief met zijn publiek bezig is en beweeglijk is. De aluminium constructie en stevige bevestigingspunten maken hem roadproof!

 

Bling bling anno nu met de Orbit controller

Bling bling in de vorm van goud en zilver is niet meer van deze tijd, RGB LEDs rond uw nek zijn helemaal in. Tenminste, als het de Orbit betreft, want die kunt u eenvoudig rond uw nek hangen. De ingebouwde lithium-ion batterij gaat uren mee en kan eenvoudig worden opgeladen. Met het aluminium jogwheel is scratchen, browsen of het corrigeren van parameters mogelijk.

  • Type
    Orbit
  • Gewicht (kg)
    0,48

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Numark Orbit draadloze controller

Numark Orbit draadloze controller

2,4 GHz Wireless DJ-Controller met Motion Control

Schrijf uw recensie

Aanbiedingen