Boss DD-8 Digital Delay Bekijk groter

Adviesprijs: € 180.29

Boss DD-8 Digital Delay

€ 159.00

Nieuw

De Boss DD-8 is een mega-diverse delay: digitaal, vintage-klanken, shimmer, mod, looper en nog veel meer.

Meer details

422111A99

Uitgerust met een gevarieerde selectie van delays, verpakt de DD-8 een indrukwekkend klankbereik in één klein pedaal. Cleane digitale delays, vintage analoge- en tapetypes en modulatie-echo's zijn beschikbaar, plus speciale delays als shimmer en reverse. Er is een nieuw Warm-type voor zachtere echotonen, en een +RV-type dat delay en reverb combineert. Warp is perfect voor dynamische ambient texturen, terwijl het nieuwe GLT-type zeer geschikt is voor glitchy ritmische effecten.

Alles klinkt groter en beter in stereo. En de DD-8 scoort op dit vlak, met zijn volledige stereo I/O-ondersteuning en de keuze uit drie output-modi. De standaardinstelling biedt onafhankelijke delays, met normale delays op uitgang A en lange delays (het dubbele van de normale tijd) op uitgang B. Er is ook een panning-modus voor pingpong-delay-effecten, en een brede stereomodus voor verbeterde ruimtelijke diepte.

De uitgebreide real-time delay-opties van de DD-8 helpen je muziek tot leven te brengen. Je kunt met de ingebouwde pedaalschakelaar tempo’s ‘intikken’, en de Warp- en GLT-modi bedienen voor unieke expressieve effecten. Door één of twee voetschakelaars toe te voegen, openen zich nog meer creatieve mogelijkheden, zoals on-demand tap tempo, uitgebreide looper control en een cool Twist-effect voor duizelingwekkende echogeluiden. Als alternatief kan je een expressiepedaal gebruiken voor de continue controle over niveau, feedback of delaytijd - of alles tegelijk.

Een looper in je pedalboard is handig: hij is geweldig om mee te oefenen, sounds te checken tijdens optredens en voor het creëren van instant begeleiding tijdens het performen. De looper-modus van de DD-8 zorgt voor alles. Je moet hierdoor geen kostbare ruimte opofferen voor een aparte pedaal. Alle looper-functies kunnen worden bediend met de ingebouwde schakelaar, waardoor een alles-in-één bediening mogelijk is. Maar als je liever met uitgebreide bedieningselementen werkt, dan sluit je gewoon een of twee voetschakelaars aan om de ‘stop’ en ‘clear’ functies van de looper extern te bedienen.

De in- en uitgangen van de DD-8 hebben slimme functies, zodat je het pedaal voor elke toepassing kunt instellen door eenvoudigweg kabels op verschillende manieren aan te sluiten. Verschillende mono- en stereoverbindingen worden ondersteund, waaronder discrete droge en effectuitgangen voor wet/dry-opstellingen. Het is zelfs mogelijk om het droge signaal volledig te passeren: perfect voor het mengen van alleen de delay in een parallelle effectenlus.

  • Type
    DD-8

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Boss DD-8 Digital Delay

Boss DD-8 Digital Delay

De Boss DD-8 is een mega-diverse delay: digitaal, vintage-klanken, shimmer, mod, looper en nog veel meer.

Schrijf uw recensie

Aanbiedingen