Mad Professor Deep Blue Delay
  • Aanbieding!
  • -€ 40,00
Mad Professor Deep Blue Delay

Mad Professor Deep Blue Delay

Mad Professor
Niet op voorraad
€ 159,00 € 199,00 -€ 40,00
Incl. BTW

Deep Blue Delay is een natuurlijk klinkende digitale / analoge delay, met het analoge directe signaalpad. De Deep Blue Delay heeft ongeveer dezelfde bandbreedte als de klassieke tape-echo-units en kan voor een versterker of in versterkereffectloops worden gebruikt.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

 

Er zijn geen circuits voor ruisonderdrukking, die het verval van de echo zo natuurlijk mogelijk houden.

Het directe signaalpad is kort en gemaakt met analoge versterkers zonder filtering.

Er mag geen vervorming of toonkleuring optreden zolang het ingangsniveau binnen het bereik ligt dat onder het maximaal toegestane bereik ligt.

Het echosignaal heeft een afgestemde filtering om extreme instellingen zonder interferentie mogelijk te maken.

De vertraging is speciaal ontworpen om goed te werken met vervormde toon, aangezien dit de meest kritische toepassing is, waar vertragingen vaak mislukken. U kunt het pedaal voor of na distortion gebruiken. Als zodanig zal het uitzonderlijk goed werken bij zuivere geluiden waar de vereisten minder streng zijn, vooral wat betreft echobandbreedte en herhalingsvorming. De toon is zorgvuldig afgestemd met veel aandacht voor de eerste kritische reflectie en hoe het verval herhaalt.

 

Deep Blue Delay wordt klein gehouden (breedte x lengte x hoogte: 69 mm x 111 mm x 50 mm inclusief aansluitingen en knoppen) met alleen de basisvertragingsfuncties; Delay Time, Delay Level en Repeat controles. Het is ontworpen om te werken als een sfeervertraging; net als die van een vintage tape-echo en de herhaling, is de formatie speciaal ontworpen om een ​​gemakkelijke instelling en een minder kritische instelling van de vertragingstijd mogelijk te maken. Met vertragingstijden van meer dan 120 ms, wordt de vertragingstijd soms op de beat of op een veelvoud van de beat ingesteld. Diepblauw lost dit op door geen herhalingen van het volledige bereik te geven, maar een afgestemde respons die niet op de maat hoeft te zijn om goed te klinken.

 

 

Waarom digitaal? Is analoog niet beter voor een solid-state oplossing?

 

 

 

 

Welnu, in veel opzichten is het vertragingsmedium minder kritisch en het zou een oliedrum, tape, metaaldraad, analoge BBD of digitaal kunnen zijn, maar het uiteindelijke geluid wordt altijd bepaald door de beperkingen van het vertragingsmedium en de perifere circuits. nodig om een ​​van beide te laten werken. We kozen voor een digitale constructie om het compact, stabiel, met een redelijke vertragingstijd en vrijwel onderhoudsvrij te maken, waarbij de beperkingen van het circuit minder kritisch zouden zijn. Het resultaat is dat je de randapparatuur kunt instellen met de gewenste bandbreedte en vervormingsniveaus met minder aandacht voor de exacte limieten van het vertragingsmedium, terwijl je natuurlijk altijd de grenzen verlegt, zoals bij alles wat muzikaal is.

 

 

Een vergelijkbare schakeling in analoge vorm zou buitensporig duurder zijn om te maken. Voor dezelfde prestatie zou het drie tot vier van de beste BBD-chips nodig hebben die nu alleen verkrijgbaar zijn als vintage onderdelen en de grootte van het pedaal zou ongeveer drie keer zo groot moeten zijn als de huidige grootte.

Productdetails

Type
Deep Blue Delay
Nieuw
6430033091111
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking