Viool - Schreeven Muziekinstrumenten

Viool kopen

De viool is een strijkinstrument met vier snaren, wanneer u aan een viool denkt, denkt u aan klassieke muziek. Bij Schreeven Muziekinstrumenten bent u aan het juiste adres wanneer u een viool of een ander muziekinstrument wilt kopen. Wij beschikken over een breed assortiment aan violen en zo kunt u bij ons de perfecte viool vinden, die past bij u en uw muzikale ambities. Wanneer u graag viool wilt spelen, maar u heeft een niet al te groot budget, biedt Schreeven Muziekinstrumenten de oplossing. Wij bieden namelijk ook goede kwaliteit, gebruikte violen aan voor de mensen die niet een al te groot budget hebben. Indien u viool speelt op een professioneel niveau en op zoek bent naar een professionele viool uit een wat hoger segment, bent u bij ons ook aan het goede adres. Door het ruime en diverse aanbod van violen zit er voor iedereen wel de juiste viool bij.

Zo hebben wij nieuwe violen, elektrische violen, maar ook gebruikte violen. De gebruikte violen zijn ideaal als u een beginner bent of een wat kleiner budget heeft voor een viool. Schreeven Muziekinstrumenten biedt alle producten aan tegen een aantrekkelijke prijs (variërend van €175 tot €1100) en van goede kwaliteit. Mocht u een viool willen kopen, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij onze vestiging om deze te bezichtigen en uit te proberen.


Viool accessoires en toebehoren

Naast dat u bij Schreeven Muziekinstrumenten terecht kunt voor nieuwe violen, gebruikte violen of elektrische violen, kunt u ook bij ons terecht voor accessoires en toebehoren. Zo verkopen wij ook strijkstokken voor verschillende soorten violen. Verder kunt u op onze webshop ook snaren vinden, die ervoor zorgen dat uw viool nog beter zal klinken. Wanneer u een viool wilt kopen is het verstandig om een hoes en koffer aan te schaffen voor uw viool, zodat u uw viool overal mee naartoe kunt nemen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze zal beschadigen. Tot slot bieden wij ook een statief aan voor de viool, dit is een standaard en zorgt ervoor dat u comfortabel kunt spelen op uw viool.

Bekijk onze violen


Contact

Wilt u een viool kopen of wilt u liever meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Naast violen kunt u ook terecht bij Schreeven Muziekinstrumenten voor diverse instrumenten als gitaren, cello's, keyboards, piano’s en nog veel meer.

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur geopend en op zondag en maandag zijn wij gesloten. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan even een kijkje bij onze violen.