Snare drum - Schreeven Muziekinstrumenten

Snare drum

Wilt u snare drums kopen? Dan bent u bij Schreeven Muziekinstrumenten zeker aan het juiste adres! Wij beschikken over een breed assortiment aan veel verschillende snare drums.

Over snare drums

Een snare drum is een drum & percussie instrument. Wanneer het hoofd van de snare drum met de drumstokken geraakt wordt, zorgt dit voor een scherp geluid. Dit geluid ontstaat dankzij een reeks van stijve draden die tegen de onderhuid onder spanning worden gehouden. Snare drums zijn een van de centrale stukken van een drumstel en worden gebruikt in vele verschillende muziekgenres. Meestal wordt een snare drum met drumstokken bespeeld, maar dit is echter niet altijd het geval. Zo zijn andere kloppers, als (borstels) percussiehamers ook prima geschikt om verschillende tonen op de snaredrum te krijgen. Alles is mogelijk met een aantal goede snare drums in uw drumstel! Ze zijn namelijk erg gevoelig, waardoor u zelfs de meest zachte slagen kunt horen. Deze gevoeligheid gecombineerd met een goed reactievermogen, zorgt voor een veelzijdig instrument waar u de meest complexe ritmische tonen uit zult halen. Wilt u een goede snare drum kopen? Aarzel dan zeker niet om eens rond te kijken in onze webshop of kom gerust langs bij onze fysieke winkel, waar u de instrumenten kunt bezichtigen.

Verschillende snare drums

U kunt bij Schreeven Muziekinstrumenten veel verschillende soorten snare drums kopen. Zo beschikken wij over snare drums van 10 & 12 inch, maar ook van 13 inch en 14 inch. Het verschil in grootte is ook zeker terug te horen in de klank. Muzikanten die doelen naar een lage klank, zullen sneller een snare drum kopen van een grotere diameter, dan diegenen die een hogere klank willen creëren. Daarnaast zult u bij een diepere snare drum een voller geluid krijgen.

Bekijk onze Snare DrumsContact

Wilt u een snare drum kopen bij Schreeven? Of wilt u hier liever eerst meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Naast snare drums kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze snare drums!


Aanbiedingen