Elektronisch drumstel - Schreeven Muziekinstrumenten

Elektronisch drumstel

Bij Schreeven Muziekinstrumenten kunt u kwalitatief zeer goede drums kopen tegen een scherpe prijs. Zo beschikken wij ook over elektronische drumstellen. Deze elektronische drumstellen uit de categorie drums & percussie, zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij bieden merken aan als Alesis en Roland, met keuze uit verschillende modellen. De aankoop van een elektronisch drumstel kent zijn specifieke voordelen en nadelen, dus kan het erg handig zijn om uzelf eerst in te lezen voordat u een aankoop maakt!

Over een elektronisch drumstel

Wilt u een elektronisch drumstel kopen? Het is dan wel handig om iets over deze drums te weten. Bij elektronische drumstellen slaat de drummer op de zogeheten ‘pads’. Dit is een slagvlak wat vaak uit gaasvellen of rubber bestaat en zal zelf geen geluid maken. Onder deze slagvlakken bevinden zich sensoren. Deze reageren op een stokslag en sturen een puls naar een drummodule waardoor het geluid zal ontstaan.

Voordelen van een elektronisch drumstel kopen

  • Gemakkelijk thuis te gebruiken, geeft geen geluidsoverlast.

  • Gewenste geluiden kunnen zelf worden ingesteld. 

  • Elektronische drums zijn meer compact en lichter. Dit maakt vervoer ervan een stuk makkelijker.

Nadelen van een elektronisch drumstel kopen

  • Hoewel het geluid lijkt op dat van een akoestisch drumstel, geeft het niet het gevoel van een echt drumstel.

  • Een drummer die speelt in een band zal een versterker moeten aanschaffen. Een versterker of een koptelefoon om zichzelf te kunnen horen is hierbij ook aangeraden.

Wilt u een elektronisch drumstel bestellen? Dan raden wij u zeker aan om naar onze versterker of koptelefoon te kijken. Wilt u liever geen elektronisch drumstel bestellen en toch voor een akoestisch drumstel gaan? Schreeven Muziekinstrumenten biedt een breed assortiment aan drums & percussie waar u uit kunt kiezen.


Bekijk onze elektronische drumstellen!

Contact

Wilt u een elektronisch drumstel bestellen? Of wilt u hier liever meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Buiten elektronische drumstellen kunt u ook terecht bij Schreeven voor diverse instrumenten als gitaren, trompetten, keyboards, piano’s, violen en nog veel meer verschillende snaar-, blaas- of strijkinstrumenten. 

Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze elektronische drumstellen!