Audio interface - Schreeven Muziekinstrumenten

Audio interface

Om ervoor te zorgen dat uw geluid kan worden omgezet naar een digitaal signaal wat een computer begrijpt en deze vervolgens weer terug kan vertalen naar het geluid wat uit een speaker komt, is een audio interface van belang. Je gebruikt een audio interface wanneer je muziek wilt opnemen. Bij Schreeven kunt u verschillende soorten audio interfaces kopen. Bekijk direct ons assortiment en aarzel niet om te bestellen!

Audio Interface kopen

Bij Schreeven kunt u verschillende audio interface producten kopen. Een voorbeeld van één van onze externe audio interface producten is de FOCUSRITE SCARLETT SOLO 3RD GEN AUDIO INTERFACE. Dit product is een klein kastje dat u via usb of FireWire kunt aansluiten op de computer. Deze is ideaal om aan te sluiten aan keyboards, microfoons en aan gitaren. Ook is er de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten met behulp van een jack aansluiting. Ook hebben wij een externe audio interface die ervoor zorgt dat u met Youtube, filmpjes maakt met hoogwaardige audio via de Iphone. Dit is de Focusrite Itrack Pocket

Wanneer u van plan bent om een Audio Interface te kopen kunt u een kijkje nemen naar de M-Audio M-track 2X2M, dit is een audio interface met een geluidskaart die de meest complete 2x2 24-bit/ 192kHz bezit. Ook heeft dit product 2 jack inputs aan de voorkant en 2 gecombineerde XLR/jack inputs aan de achterzijde. Dit product zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw geluidsapparatuur kunt aansluiten. Ook zorgt de grote volumeknop aan de bovenkant voor een prettige werksfeer. Bekijk al onze audio interfaces en de toebehoren direct en bestel! Van track hubs tot studio packs, bij Schreeven kunt u gemakkelijk en veilig uw audio interface kopen. Ook zijn alle producten in uitstekende conditie en kunt u ook bij ons terecht voor de speciale MIDI- kabels en alle andere audio kabels die horen bij uw audio interface. 

Bekijk onze Audio Interfaces !

Contact

Heeft u vragen over het bestellen van studio en recording materiaal bij Schreeven of de reparatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bereiken per telefoon of mail:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk onze audio interfaces


Aanbiedingen