Piano - Schreeven Muziekinstrumenten

Piano

Piano bestellen

Niet alleen omdat het een eenmalige aankoop is, maar ook omdat mensen er hun creativiteit op kwijt kunnen en tegelijkertijd ontspannende muziek moeten kunnen maken, willen wij dat u de geschikte piano tot uw beschikking heeft. Wij begeleiden u graag richting de juiste piano door middel van onze enthousiaste en betrokken adviseurs die u graag te woord staan. Schreeven biedt een ruim assortiment aan diverse piano’s voor zowel thuis als op diverse podiums. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons filiaal in Nijmegen. 

Stage piano

Een stage piano is een digitale piano. De stage piano heeft overeenkomende klanken en geeft hetzelfde speel gevoel van een akoestische piano. Het belangrijkste verschil is dat de stage piano meestal geen ingebouwde speaker heeft. Deze piano wordt vaak gebruikt voor live optredens op een podium of in een studio. In tegenstelling tot een homepiano biedt een stage piano een breder assortiment aan geluiden en effecten van zeer hoge kwaliteiten. Daarnaast reproduceren deze stagepiano’s het geluid elektronisch door het gebruik maken van samples en/of digitaal gemodelleerde geluiden. Wilt u een stage piano kopen? Bekijk dan bijvoorbeeld onze Yamaha P125B.

Home piano

Digitale piano’s zijn bij Schreeven verkrijgbaar in verschillende modellen. Als men denkt aan home piano’s gaat het om digitale piano’s. Deze piano’s hebben veel weg van de akoestische piano, waaronder zijn grootte en gewicht en niet te vergeten de mooie klassieke klanken. De homepiano is geschikt voor thuis of een andere vaste locatie en is door zijn omvang niet geschikt voor transport. Deze home piano heeft dan vaak ook een ingebouwde versterker en speakers. Ook heeft deze piano weinig onderhoud nodig en is er de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten. Zou u graag een home piano willen kopen? Dan kunt u bijvoorbeeld een Yamaha piano kopen zoals de Yamaha CLP-645DW.

Piano banken

Wanneer u gebruik maakt van uw piano of keyboard wilt u dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Vaak passen deze piano banken beter bij akoestische piano’s of bij de home piano’s. Dit zorgt er ook voor dat de juiste houding kan worden aangeleerd bij het bespelen van de piano. Deze hebben een andere vormgeving dan de standaard keyboard krukken. Daarom biedt Schreeven verschillende piano- en keyboard banken aan zoals de STAGG PBF23-BKM-SBK PIANOBANK. Deze mat zwarte pianobank, die met kunstleer bekleedt is, biedt een opbergvak voor uw spullen.

Standaard/ Kruispoot

Als u een digitale piano of een keyboard heeft aangeschaft, is het verstandig om een standaard of een kruispoot te kopen. Door middel van een standaard/ kruispoot kunt u de piano neerzetten, waardoor de piano op de juiste hoogte is afgesteld. Hierdoor kunt u comfortabeler gebruik maken van de piano. De standaarden en kruispoten bieden wij in verschillende kleuren en hoogtes aan. Bekijk bijvoorbeeld aan onze BOSTON KS205 KEYBOARD STAND, XX-MODEL. Deze extra stevige standaard is zowel geschikt voor digitale piano’s als voor een keyboard. Deze standaard is verstelbaar in de hoogte en gemakkelijk te gebruiken door het betrouwbare Twist-lock systeem.

Pianolampen

Schreeven biedt ook diverse pianolampen aan in verschillende soorten en maten. Pianolampen kenmerken zich door de vlakke en verzwaarde voet, waardoor deze stevig en stabiel op elke piano te plaatsen is. Door middel van de flexibele hals buig je de lamp op elke gewenste positie. Bekijk bijvoorbeeld aan onze MOTION FL9020 PIANOLAMP, VERLICHTING.

Alternatieven voor de piano

Houdt u van pianospelen, maar wilt wilt u meer geluiden en effecten uit uw spel halen? Dan zijn onze keyboards een goed alternatief. Het idee van pianospelen is vrijwel hetzelfde, alleen zijn de mogelijkheden met betrekking op instrumenten en geluidseffecten eindeloos. Ook hebben wij midi-keyboards voor de muzikanten die het fijn vinden om instrumenten te combineren met computer of pc.Bekijk onze piano's


Contact

Wilt u graag een piano kopen? Of heeft u vragen over een van onze piano’s. Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en e-mailadressen te bereiken:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales: 

  • 024-3222184

service@schreeven.nl

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze piano's!