Keyboard - Schreeven Muziekinstrumenten

Keyboard

Schreeven verkoopt veel soorten professionele muziekinstrumenten, zo kunt u bij ons terecht voor verschillende keyboards. Deze toetsinstrumenten zijn vergelijkbaar met piano's, maar dan digitaal. Deze instrumenten worden gebruikt om onwijs veel klanken te maken en wordt via akkoorden aangestuurd. Dit maakt het mogelijk om via de begeleidingsautomaat van een keyboard diverse stijlen en genres te bespelen. 

Casio keyboards

Bij Schreeven kunt u terecht voor keyboards van het merk Casio. Als u op zoek bent naar een keyboard waarmee u met slechts een paar drukken op de knop allerlei verschillende muziekstijlen kunt componeren, dan is de CASIO CT-X5000 KEYBOARD wellicht geschikt voor u. Dit toestel is voorzien van 61 toetsen met een modulatiewiel waarboven u een USB-poort vindt waarmee u het keyboard kan aansluiten aan USB-sticks of externe harde schijven. Hiermee kun je (MIDI-)bestanden van en naar het instrument overdragen. Het keyboard heeft een gewicht van ongeveer 11,5 kg en een grootte van 100 cm x 45 cm x 15,5 cm. Voor beginnende keyboard spelers met een wat lager budget is er de Casio CT-X3000  Dit is een keyboard met een breedte van 94,8 cm en een hoogte van 11,6 cm. Het keyboard bevat 100 tonen, 50 begeleidingspatronen en 10 voorgeprogrammeerde nummers die u ondersteunen bij het leren van de eerste nummers. 

Yamaha keyboards

Binnen ons grote assortiment aan keyboards verkopen wij ook keyboards van het merk Yamaha. Zo hebben wij de YAMAHA PSR-S670, dit is een keyboard voor de muzikanten die regelmatig live optredens hebben. Dankzij de sequencer creëert u eigen producties voor live optredens. Ook heeft dit keyboard een intern geheugen waar melodieën en akkoordprogressies opgeslagen kunnen worden. De 500 klanken waar u uit kunt kiezen bestaan uit geluiden van synthesizers en akoestische instrumenten. Hiermee produceert u elektronische en/ of klassieke muziek. Het keyboard is voorzien van 61 aanslaggevoelige toetsen. Dit betekent dat het keyboard de harde toetsaanslagen van de zachte toetsaanslagen onderscheidt. Op deze manier legt u veel gevoel in het spel. Bent u op zoek naar een keyboard met een klein formaat, die gemakkelijk mee te nemen is? Dan is het NOVATION CIRCUIT wellicht een geschikt muziekinstrument. Dit keyboard is een combinatie van een synthesizer en sequencer in 1.

Midi keyboards

Naast de gewone keyboards, verkopen we ook midi keyboards. Dit zijn keyboards die nauw samenwerken met het MIDI-programma. Dit programma meet de data van uw keyboardspel en registreert dit op uw pc of laptop. Hiermee kunt u uw keyboardspel digitaal managen. Meer info? Kijk bij onze midi keyboards.

Bekijk onze keyboards!

Contact

Wilt u graag een keyboard kopen? Of heeft u vragen over een van onze keyboards? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en e-mailadressen te bereiken:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales:

  • 024-3222184

service@schreeven.nl

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze keyboards!