Schreeven Muziekinstrumenten

Schreeven Muziekinstrumenten

Professionele muziekinstrumenten kopen, doet u bij Schreeven Muziekinstrumenten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop- en reparatie van muziekinstrumenten en hebben al meer dan 80 jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten muziekinstrumenten, wij hebben een breed assortiment aan blazers, drums & percussie, gitaren en nog veel meer. Ook is het bij ons mogelijk om mooie occasion muziekinstrumenten te bestellen. En naast de verkoop van kwalitatief goede muziekinstrumenten, repareren wij de muziekinstrumenten ook.

Soorten muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten kunt u in verschillende categorieën onderverdelen. Hoofdzakelijk maken we onderscheid tussen de volgende categorieën:


Muziekinstrumenten bestellen

Bij Schreeven kunt u terecht voor de kleine muziekinstrumenten, zoals een blokfluit, dit is een houten blaasinstrument met een labium. Zo hebben wij onder andere ook de Sopranino, dit is de op één na kleinste blokfluit van de blokfluitfamilie. Hij wordt bijna altijd van Europese zachte of tropische hardhoutsoorten gemaakt, maar soms wordt hij ook van kunststof gemaakt. De Sopraan is de bekendste blokfluit en deze wordt vaak gebruikt door beginners. De Sopraan produceert een hoger geluid dan de altblokfluit en is gestemd in C. Naast onze blaasinstrumenten hebben wij natuurlijk ook grotere instrumenten zoals gitaren. Deze gaan van de klassieke gitaren zoals de Gewa Almeria Klassieke Gitaar ¾  tot aan de elektrische gitaren en de basgitaren.

 

Instrument koffer kopen

Voor uw instrument heeft u natuurlijk ook een goede instrumentenkoffer nodig. Ook deze verkopen wij bij Schreeven. De BOSS CARRYING CASE FOR 3 COMPACT PEDALS is een handige koffer voor gitaristen en bassisten om tot 3 BOSS compact pedalen te transporteren. Door de hoge kwaliteit gegoten kunsthars is deze koffer ideaal voor kleine setups. Uiteraard hebben wij binnen ons assortiment ook gitaarkoffers en tassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de BOSTON KLASSIEKE GITAAR KOFFER, dit is een zwartkleurige gitaarkoffer voor de akoestische gitaar. Bekijk het assortiment van Schreeven voor allerlei instrumentkoffers, tassen en nog veel meer andere accessoires. Bij bestellingen vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten!Bekijk onze muziekinstrumenten en toebehoren

 

Contact

Wilt u muziekinstrumenten kopen bij Schreeven of heeft u vragen over onze muziekinstrumenten of de reparatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Schreeven Muziekinstrumenten is te vinden aan de Hulzenseweg 4, 6534 AN in Nijmegen. Zondag en maandag zijn wij gesloten, maar verder zijn wij de rest van de week geopend van 09:00 tot 18:00u. Wij zijn verder op de volgende nummers en adressen te bellen en te mailen:

Voor algemene informatie:

Voor reparatie aan uw instrument:

Voor informatie over de webshop & aftersales:

  •      024-3222184
  •      service@schreeven.nl

 

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gauw een kijkje naar onze muziekinstrumenten en toebehoren!


Aanbiedingen