Manuel Rodriguez Magistral F-S
Manuel Rodriguez Magistral F-S
Manuel Rodriguez Magistral F-S
Manuel Rodriguez Magistral F-S

Manuel Rodriguez Magistral F-S

Laatste items in voorraad
€ 999,00
Incl. BTW

- Nut Vintage Bone, met de hand gearchiveerd

- Nekgewrichtsysteem Spaans origineel

- Nekmateriaal Cedro-hals met ebbenhouten inleg

- Toets: Ebben

- Top: Massief Europese Sparren

- Achterkant + zijkanten: massief Indisch palissander

- Brug: Palissander

- Brugtype Moreno 12-gaats

- Afwerking achterkant + zijkanten: eco-hoogglans, bovenkant: Sprayed Shellac

 

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

De Manuel Rodríguez MAGISTRAL serie is een volledig massieve model serie met unieke eigenschappen tegen een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.


Naast het gebruik van massief hout zorgt de originele Spaanse halsvoet voor een snelle respons, optimale klankontwikkeling, langdurige sustain en maximale stabiliteit. In deze koningsklasse van gitaarbouw strekt de eendelige hals zich uit in de body en is direct verbonden met de zijkanten, achterkant en bovenkant. Het hiervoor gebruikte cedro hout is bijzonder licht en optimaliseert de balans van de gitaar.


Daarnaast hebben de gitaren, die handgemaakt zijn in Europa, nog andere features die in deze bescheiden prijsklasse best bijzonder zijn. Deze omvatten de stabiliserende hals inlay van ebbenhout, de toets (ook gemaakt van ebbenhout), de zadel en brug inlay, hand gevijld van geolied vintage bot, evenals de eco-hoogglanslak op waterbasis.


Een bijzonder feature van alle Manuel Rodríguez 4/4 gitaren is de GEWA armsteun, die twee doorslaggevende voordelen biedt: de ronde vorm zorgt voor een bijzonder aangenaam speelgevoel en laat het bovenblad vrij trillen over het hele oppervlak, omdat het demping door de juiste arm bovenop geplaatst.

Meer geluid, meer comfort.


De innovatieve Moreno 12-gaats brug is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de snaren altijd dezelfde aandrukkracht op het bruginzetstuk hebben. In tegenstelling tot de standaard 6-gaats brug kunnen de snaren gemakkelijker, sneller en steviger worden vastgemaakt. Het risico dat de snaren er doorheen glippen en het bovenblad beschadigen wordt sterk verminderd.


German made Hannabach 815HTC-snaren zijn in de fabriek gemonteerd en ronden de klankkwaliteit van deze serie perfect af.

Productdetails

Maat
4/4
Type
Magistral
Soort
Gitaar
1 Item
1000000133929
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking